Δευτέρα, 29 Απριλίου 2024
Τοπικά 09 Οκτωβρίου 2023

Κρήτη: Πιάστηκαν την ώρα που φόρτωναν δεκάδες κλεμμένα ζώα

Βαθμολογήστε
(0 ψήφοι)

Συνελήφθησαν τρεις το απόγευμα της Κυριακής 8 Οκτωβρίου τρεις ημεδαποί κατηγορούμενοι για κλοπή δεκάδων ζώων στο Ηράκλειο. Μάλιστα πιάστηκαν στα πράσα ενώ προσπαθούσαν να φορτώσουν τα ζώα σε φορτηγό, το οποίο κατασχέθηκε.

Αναλυτικότερα:

“Συνελήφθησαν, χθες (08.10.2023) το απόγευμα σε περιοχή του Δήμου Γόρτυνας από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Αστερουσίων σε συνεργασία με αστυνομικούς του Τμήματος Αστυνομικών Επιχειρήσεων Μεσσαράς, τρεις ημεδαποί κατηγορούμενοι για παραβάσεις της Νομοθεσίας περί ζωοκλοπής.

Ειδικότερα, χθες (08.10.2023) το μεσημέρι οι τρεις ημεδαποί αφαίρεσαν πεζοί από ποιμνιοστάσιο ημεδαπού σε περιοχή του Δήμου Γόρτυνας εξήντα ένα (61) προβατοειδή.
Από αστυνομικούς των ανωτέρω Υπηρεσιών άμεσα πραγματοποιήθηκε συντονισμένη αστυνομική επιχείρηση και μετά από επισταμένες αναζητήσεις εντοπίστηκαν οι τρεις ημεδαποί κατά το χρόνο που κατεύθυναν αφαιρεθέντα ζώα για την φόρτωσή τους σε Ι.Χ.Φ. αυτοκίνητο και αφού ακινητοποιήθηκαν συνελήφθησαν.

Τα αφαιρεθέντα προβατοειδή αποδόθηκαν στον παθόντα ιδιοκτήτη τους, ενώ το όχημα κατασχέθηκε ως μέσο μεταφοράς και τέλεσης αξιόποινων πράξεων. Η προανάκριση διενεργείται από το Αστυνομικό Τμήμα Αστερουσίων.”

The post Κρήτη: Πιάστηκαν την ώρα που φόρτωναν δεκάδες κλεμμένα ζώα first appeared on Kriti24.gr.

Διαβάστηκε 47 φορές

Σχετικα Με Εμας

Discovercreta.gr

Οδηγός Πόλης

info(@)discovercreta.gr

Connect With Us

  youtube instagram