Δευτέρα, 29 Απριλίου 2024
Τοπικά 09 Οκτωβρίου 2023

Ο Αλέξης Καλοκαιρινός νέος Δήμαρχος Ηρακλείου | Η πρώτη Δήλωση (φωτο)

Βαθμολογήστε
(0 ψήφοι)

Κλείδωσε η νίκη του Αλέξη Καλοκαιρινού από την πρώτη Κυριακή των εκλογών καθώς εξελέγη νέος Δήμαρχος με 47,15%. 

Ο Μιχάλης Καραμαλάκης ακολουθεί στην δεύτερη θέση με 35,44% ενώ η Μαρία Καναβάκη βρίσκεται στην τρίτη με 10,55%.

Δείτε τα συγκεντρωτικά αποτελέσματα στο Δήμο Ηρακλείου:

Αλέξης Καλοκαιρινός: «Θα δώσω όλο μου το είναι στην προσπάθεια για ένα καλύτερο Ηράκλειο»

Η πρώτη δήλωση του επερχόμενου Δημάρχου Ηρακλείου και επικεφαλής της δημοτικής παρά-ταξης «Δικαίωμα στην Πόλη»:

«Θέλω να ευχαριστήσω από τα βάθη της καρδιάς μου τις Ηρακλειώτισσες και τους Ηρακλειώτες που απόψε μου ανέθεσαν την ευθύνη να διοικήσω για τα επόμενα πέντε χρόνια τον Δήμο αυτής της σπουδαίας Πόλης, τον Δήμο Ηρακλείου.
Αισθάνομαι αυτήν την εμπιστοσύνη και μαζί αντιλαμβάνομαι ότι σε αυτή την εμπιστοσύνη επενδύονται προσδοκίες. Και αυτές τις προσδοκίες θα προσπαθήσω μαζί με όλους εμάς που θα βρεθούμε στην πλειοψηφία της δημοτικής αρχής να τις υπηρετήσουμε και να τις εκπληρώσουμε.

Το «Δικαίωμα στην Πόλη» παρουσίασε έναν προγραμματικό λόγο, που όπως δείχνει το εκλογικό αποτέλεσμα βρήκε απήχηση στην κοινωνία του Δήμου Ηρακλείου.
Πριν από λίγο, δέχθηκα το τηλεφώνημα του συνυποψηφίου μου Μιχάλη Καραμαλάκη, ο οποίος με συνεχάρη και με τον οποίο συμφωνήσαμε ότι θα πρέπει να συνεργαστούμε για το καλό του Δήμου Ηρακλείου. Θέλω επίσης, εκτός από τον δικό του αγώνα, να χαιρετήσω τον αγώνα της Μαρίας Καναβάκη και του Δημήτρη Δουλουφάκη. Όλοι μαζί θα πρέπει να συμβάλουμε σε ένα καλύτερο αύριο για το Ηράκλειο. Το «Δικαίωμα στην Πόλη», σύμφωνα με το πρόγραμμά μας, θα το επιδιώξει. Θα δώσουμε όλες μας τις δυνάμεις κι προσωπικά θα δώσω όλο μου το είναι σε αυτή την προπάθεια για μια καλύτερη ποιότητα ζωής στο Ηράκλειο. Για ένα καλύτερο Ηράκλειο.

Θέλω να ευχαριστήσω όλους όσοι βρεθήκαμε μαζί σε αυτή την πορεία. Όλες τις υποψήφιες, όλους τους υποψήφιους στο «Δικαίωμα στην Πόλη» για το υπέροχο ταξίδι που έχουμε κάνει ως τώρα μαζί και το οποίο προφανώς συνεχίζεται με διαφορετικούς όρους, με τους όρους που διαμόρφωσε το εκλογικό αποτέλεσμα από την επόμενη μέρα. Θέλω να ευχαριστήσω και τους στενούς συνεργάτες μου που με στήριξαν σε αυτή την προσπάθεια και πιστεύω ότι όλοι μας θα κρατήσουμε αναμνήσεις καλές από αυτό το ταξίδι και αυτές οι αναμνήσεις θα μας τροφοδοτήσουν για την προσπάθεια η οποία ξεκινάει την επόμενη μέρα. Θέλω επίσης να ευχαριστήσω την οικογένειά μου. Την μητέρα μου, τα παιδιά μου, την Λουίζα και τον Ανδρέα, τον αδερφό μου και την Άση. Που με στήριξε απίστευτα και πιστεύω στήριξε το «Δικαίωμα στην Πόλη» απίστευτα σε αυτή την προσπάθεια, σε ό,τι αφορά εμένα προσωπικά, όπως με στηρίζει πάρα πολλά χρόνια της κοινής μας ζωής.

Είναι προφανές ότι θα είμαι Δήμαρχος όλων των Ηρακλειωτών. Και ότι δεν θα υπάρξει καμία διάκριση. Άλλωστε το «Δικαίωμα στην Πόλη» είναι η παράταξη που έβαλε μπροστά τα δικαιώματα των πολιτών χωρίς διακρίσεις και χωρίς εξαιρέσεις. Θα πάμε όλοι μαζί. Και αυτό νομίζω ότι προ-οικονομείται και από την επικοινωνία την οποία σας ανέφερα και προηγουμένως. Εμείς σε κάθε περίπτωση, θα λειτουργήσουμε ενωτικά, όπως λειτουργήσαμε ενωτικά και κατά την προεκλογική μας προσπάθεια. Διότι μόνο με συνένωση δυνάμεων είναι δυνατό να αντιμετωπίσουμε τις μεγάλες προκλήσεις που αντιμετωπίζει ο Δήμος αυτός, η Πόλη αυτή.

Σήμερα είναι μια μέρα χαράς. Απόψε είναι ένα βράδυ γιορτής. Αλλά από αύριο, σηκώνουμε ξανά τα μανίκια, αυτή τη φορά για να είμαστε πανέτοιμοι έτσι ώστε από την πρώτη μέρα της ανάληψης των καθηκόντων μας, αν προχωρήσει το έργο που τόσο έχει ανάγκη ο τόπος μας. Σας ευχαριστώ!».

 

The post Ο Αλέξης Καλοκαιρινός νέος Δήμαρχος Ηρακλείου | Η πρώτη Δήλωση (φωτο) first appeared on Kriti24.gr.

Διαβάστηκε 53 φορές

Σχετικα Με Εμας

Discovercreta.gr

Οδηγός Πόλης

info(@)discovercreta.gr

Connect With Us

  youtube instagram