Δευτέρα, 29 Απριλίου 2024
Τοπικά 09 Οκτωβρίου 2023

Δημήτρης Πιτσικάκης: «Θα σταθώ δίπλα στο Μαλεβίζι και θα το στηρίξω για ακόμη μία φορά»

Βαθμολογήστε
(0 ψήφοι)

Η πρώτη δήλωση του Υποψήφιου Δημάρχου Μαλεβιζίου και επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Συνεργασία Ευθύνης – Με όραμα για το Μαλεβίζι»:

«Θέλω να ευχαριστήσω από τα βάθη της καρδιάς μου όλους τους ανθρώπους που μας εμπιστεύτηκαν. Τις Μαλεβιζιώτισσες και τους Μαλεβιζιώτες που με την ψήφο τους στις κάλπες, μου ανέθεσαν την ευθύνη να είμαι ισχυρή αντιπολίτευση για τα επόμενα πέντε χρόνια στον Δήμο Μαλεβιζίου.

Καταλαβαίνω το μέγεθος της ευθύνης και προχωρώ, για να στηρίξω και να ενισχύσω αυτή την εμπιστοσύνη.

Ευχαριστώ όλες τις υποψήφιες και τους υποψήφιους της «Συνεργασία Ευθύνης» για την υπέροχη διαδρομή που έχουμε κάνει μαζί μέχρι σήμερα. Για τον έντιμο και αξιοπρεπή αγώνα που δώσαμε παρόλο το εκλογικό αποτέλεσμα. Ευχαριστώ όλους τους στενούς συνεργάτες μου για την στήριξη και την προσπάθεια τους, από την πρώτη στιγμή. Καθώς και όλους τους φίλους και υποστηρικτές της παράταξης.

Ευχαριστώ επίσης την οικογένεια μου, την γυναίκα μου Ρούλα και τα έξι παιδιά μου για την στήριξη τους, και την στάση τους σε ολόκληρη την εκλογική διαδικασία. Η παρουσία τους μου έδωσε μεγάλη δύναμη να προχωρήσω.

Χθες δώσαμε συγχαρητήρια στον Μενέλαο Μποκέα για την επανεκλογή του. Η δημοκρατία και ο πολιτικός πολιτισμός από την πρώτη στιγμή επικράτησε στο Μαλεβίζι και χαίρομαι πολύ γι΄αυτό.

Προχωράμε μπροστά, για τους συμπολίτες που μας έδωσαν αυτή την εντολή για την αλλαγή αυτού του τόπου. Είμαι πανέτοιμος για τον νέο μου ρόλο και υπόσχομαι να τον υπηρετήσω επάξια. Άλλωστε αυτός ήταν από την αρχή και ο μοναδικός μου στόχος. Σας ευχαριστώ!»

The post Δημήτρης Πιτσικάκης: «Θα σταθώ δίπλα στο Μαλεβίζι και θα το στηρίξω για ακόμη μία φορά» first appeared on Kriti24.gr.

Διαβάστηκε 45 φορές

Σχετικα Με Εμας

Discovercreta.gr

Οδηγός Πόλης

info(@)discovercreta.gr

Connect With Us

  youtube instagram