Σάββατο, 27 Απριλίου 2024
Ειδήσεις 19 Ιουλίου 2023

ΝΔ: Σύσκεψη για την Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου παρουσία Στεφανή – Ποιοι παραβρέθηκαν

Βαθμολογήστε
(0 ψήφοι)

νδ

Σειρά συσκέψεων ενόψει περιφερειακών εκλογών ξεκινά η Πειραιώς.

Η πρώτη που πραγματοποιήθηκε αφορούσε στην Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου και τη προώθησης της υποψηφιότητας του Αλκιβιάδη Στεφανή, ο οποίος έχει την απόλυτη στήριξη του κόμματος.

Η ΝΔ, όπως αποτυπώνεται, προχωρά σε κλίμα ενότητας στη στήριξη του υποψηφίου περιφερειάρχη, του οποίου η ανακοίνωση φαίνεται πως έγινε αποδεκτή με θέρμη από τους κατοίκους της Περιφέρειας. Η προσπάθεια τώρα εστιάζεται στη συγκρότηση ενός δυνατού ψηφοδελτίου που θα συμπεριλαμβάνονται υποψηφιότητες από ανθρώπους της τοπικής κοινωνίας που γνωρίζουν καλά τα προβλήματα της περιφέρειας.

Στη σύσκεψη συμμετείχαν ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος και Γραμματέας ΠΕ ΝΔ Παύλος Μαρινάκης, ο Γεν. Δ/ντης και πρόεδρος της Επιτροπής Εκλογικού Αγώνα για τις αυτοδιοικητικές Γιάννης Σμυρλής, ο συνεργάτης του Πρωθυπουργού Θανάσης Νέζης, ο Γραμματέας Οργανωτικού Στέλιος Κονταδάκης, ο Γραμματέας Τοπικής Αυτοδιοίκησης και βουλευτής Νοτίου Τομέα Διονύσης Χατζηδάκης, ο Οργανωτικός Γραμματέα Τοπ. Αυτοδιοίκησης Μένιος Κορομηλάς, οι Βουλευτές των νομών της Περιφέρειας Νότης Μηταράκης, Χαράλαμπος Αθανασίου, Χριστόδουλος Στεφανάδης, και οι πρόεδροι ΔΕΕΠ των νομών Προκόπης Τζίμης, Ευάγγελος Καπλαντζής και Ελευθέριος Μπλάτζιος.

www.ertnews.gr

Διαβάστηκε 35 φορές

Σχετικα Με Εμας

Discovercreta.gr

Οδηγός Πόλης

info(@)discovercreta.gr

Connect With Us

  youtube instagram