Τρίτη, 30 Απριλίου 2024
Τέχνες 07 Απριλίου 2024

Π. Γαϊτάνος: «Δεν νιώθω την ανάγκη να εμφανίζομαι συχνά στα ΜΜΕ»

Π. Γαϊτάνος: «Δεν νιώθω την ανάγκη να εμφανίζομαι συχνά στα ΜΜΕ» Π. Γαϊτάνος: «Δεν νιώθω την ανάγκη να εμφανίζομαι συχνά στα ΜΜΕ» Π. Γαϊτάνος: «Δεν νιώθω την ανάγκη να εμφανίζομαι συχνά στα ΜΜΕ»
Βαθμολογήστε
(0 ψήφοι)

GAITANOS

Στην εκπομπή «Δύο στις Δέκα» με τους Δημήτρη Γιατζόγλου και Ζωή Κρονάκη μίλησε τραγουδιστής Πέτρος Γαϊτάνος.

Για την σπάνια εμφάνισή ο δημοφιλής τραγουδιστής ανέφερε πως «Δεν νιώθω την ανάγκη να εμφανίζομαι συχνά στα ΜΜΕ» προσθέτοντας πώς «εμφανίζομαι μόνο όταν έχω κάτι ουσιαστικό να πω».

Όσον αφορά τον τρόπο που αντιμετωπίζει τα πράγματα, τόνισε: «Όλα τα πράγματα στη ζωή μας σχετίζονται με το ‘είναι’ μας. Προσπαθώ να βλέπω τα πράγματα με μια πιο ουσιαστική ματιά, εστιάζοντας στην ουσία της ύπαρξής μας.»

Αναφερόμενος στην έννοια της αμαρτίας, ο Γαϊτάνος σχολίασε: «Πολλές φορές ακούω ανθρώπους να λένε ‘Το 2024 επιτρέπεται να γίνεται αυτό…;’. Και αναρωτιέμαι τι σχέση έχει ο χρόνος με την αμαρτία. Η αμαρτία είναι αμαρτία, ανεξάρτητα από το πότε λαμβάνει χώρα.»

Σχετικά με τη φιλανθρωπία, ο καλλιτέχνης εξήγησε πως «Φιλανθρωπία δεν είναι απλά το να δίνουμε χρήματα. Είναι η μάχη με το ‘εγώ’ μας, για να δώσουμε χώρο στον συνάνθρωπό μας. Πρέπει να νοιαζόμαστε για τον διπλανό μας, όχι μόνο για τον εαυτό μας.»

Τέλος, ο Γαϊτάνος μίλησε για ένα νέο μουσικό project. «Ολοκλήρωσα μια δουλειά που ήθελα να κάνω χρόνια. Είναι όλα τα απολυτίκια του χρόνου.»

www.ertnews.gr

Διαβάστηκε 9 φορές

Σχετικα Με Εμας

Discovercreta.gr

Οδηγός Πόλης

info(@)discovercreta.gr

Connect With Us

  youtube instagram