Σάββατο, 18 Μαΐου 2024
Τέχνες 22 Σεπτεμβρίου 2023

«Κάνε ότι κοιμάσαι»: Ο ηθοποιός Χρήστος Διαμαντούδης μιλά για τη βράβευση της σειράς

«Κάνε ότι κοιμάσαι»: Ο ηθοποιός Χρήστος Διαμαντούδης μιλά για τη βράβευση της σειράς «Κάνε ότι κοιμάσαι»: Ο ηθοποιός Χρήστος Διαμαντούδης μιλά για τη βράβευση της σειράς «Κάνε ότι κοιμάσαι»: Ο ηθοποιός Χρήστος Διαμαντούδης μιλά για τη βράβευση της σειράς
Βαθμολογήστε
(0 ψήφοι)

Χρήστος Διαμαντούδης στις Συνδέσεις της ΕΡΤ για Κάνε ότι Κοιμάσαι

Ο Χρήστος Διαμαντούδης, ηθοποιός που υποδύεται τον Χρήστο Γιδά στη σειρά της ΕΡΤ «Κάνε ότι κοιμάσαι», στην οποία απονεμήθηκε το βραβείο καλύτερης τηλεοπτικής σειράς στο Διεθνές Φεστιβάλ της Κορέας, φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Συνδέσεις» της ΕΡΤ, όπου μίλησε για την εμπειρία της βράβευσης και για τον ρόλο του στον πρώτο και στον δεύτερο κύκλο της σειράς.

«Τι να πω τώρα, Ήταν και για μας μια έκπληξη, διότι είναι μια πολύ σημαντική διάκριση ανάμεσα σε 344 συμμετοχές και από 44 χώρες. Ήταν μια δουλειά για την οποία όλοι παλέψαμε πάρα πολύ και θεωρώ ότι μάλλον ήταν δίκαιο και έγινε πράξη!Ήμασταν χαρούμενοι που πήραμε μέρος σε έναν διεθνή διαγωνισμό. Και ξαφνικά μαθαίνουμε ότι πήραμε το πρώτο βραβείο! Δεν νομίζω ότι μπορεί να σου φέρει κάτι λιγότερο από χαρά… Εγώ ας πούμε έμεινα άναυδος!», είπε ο νεαρός ηθοποιός.

Στην ερώτηση της Χριστίνας Βίδου σχετικά με το τι κάνει πετυχημένη μια τέτοια σειρά, απάντησε:

«Εγώ το βλέπω σαν ένα καλό γλυκό. Για να πετύχει χρειάζεται όλα τα συστατικά στη δοσολογία που πρέπει και να δέσουν σωστά. Οπότε θεωρώ ότι όλα αυτά τα συστατικά, το σενάριο, οι σκηνοθέτες και όλοι οι συντελεστές έδεσαν μεταξύ τους τόσο καλά έτσι ώστε να βγει ένα ωραίο γλυκό».



Θυμίζουμε ότι η ψυχολογική σειρά μυστηρίου «Κάνε ότι κοιμάσαι ΙΙ», σε σκηνοθεσία Αλέκου Κυράνη και Μάριου Βαλάση και σε σενάριο του Γιάννη Σκαραγκά, έκανε πρεμιέρα στην ΕΡΤ1 αυτήν την εβδομάδα, και θα μεταδίδεται κάθε Δευτέρα και Τρίτη, στις 21:45.

Ο βραβευμένος πρώτος κύκλος της σειράς, είναι διαθέσιμος για θέαση στο Ertflix.

Διαβάστε επίσης:

www.ertnews.gr

Διαβάστηκε 38 φορές

Σχετικα Με Εμας

Discovercreta.gr

Οδηγός Πόλης

info(@)discovercreta.gr

Connect With Us

  youtube instagram