Δευτέρα, 29 Απριλίου 2024
Οικονομία 13 Δεκεμβρίου 2023

Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας: Συνεργασία με την ΔΕΛΤΑ στη μνήμη του φοιτητή Κωνσταντίνου Άγιου

Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας: Συνεργασία με την ΔΕΛΤΑ στη μνήμη του φοιτητή Κωνσταντίνου Άγιου Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας: Συνεργασία με την ΔΕΛΤΑ στη μνήμη του φοιτητή Κωνσταντίνου Άγιου Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας: Συνεργασία με την ΔΕΛΤΑ στη μνήμη του φοιτητή Κωνσταντίνου Άγιου
Βαθμολογήστε
(0 ψήφοι)

Τριετές μνημόνιο συνεργασίας υπεγράφη πρόσφατα μεταξύ της ΔΕΛΤΑ ΤΡΟΦΙΜΑ και του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας στη μνήμη του αδικοχαμένου φοιτητή Κωνσταντίνου ‘Αγιου.

Ο Κωνσταντίνος ‘Αγιος φοιτούσε στο Τμήμα Γεωπονίας της Σχολής Γεωπονικών Επιστημών και πραγματοποιούσε την πρακτική του άσκηση στο εργοστάσιο της εταιρείας στη Σίνδο.

Το μνημόνιο υπεγράφη στο περιθώριο της ορκωμοσίας των αποφοίτων του Τμήματος Γεωπονίας, της Σχολής Γεωπονικών Επιστημών του Πανεπιστήμιου Δυτικής Μακεδονίας στη Φλώρινα.

Η συνεργασία αφορά σε πρώτη φάση τα έτη 2024, 2025 και 2026 και περιλαμβάνει:

  • Χρηματικό βραβείο αξίας 5.000 ευρώ στον/ην πρώτο/η, βάσει βαθμού πτυχίου, απόφοιτο του τμήματος Γεωπονίας – Σχολής Γεωπονικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας.
  • Μια θέση εργασίας στη ΔΕΛΤΑ σε πτυχιούχο του τμήματος Γεωπονίας – Σχολής Γεωπονικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας. Οι 5 πρώτοι πτυχιούχοι, βάσει υψηλότερης βαθμολογίας πτυχίου (ολοκλήρωση μέσα στο χρονικό διάστημα των 5 ετών που διαρκούν οι προπτυχιακές σπουδές του τμήματος) θα αξιολογηθούν από την εταιρία και θα επιλεγεί ο/η ένας/μια.
  • Μια θέση εργασίας στη ΔΕΛΤΑ σε πτυχιούχο του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας (εκτός της Σχολής Γεωπονικών Επιστημών) λαμβάνοντας υπόψιν εισοδηματικά/κοινωνικά κριτήρια και ευπαθείς ομάδες.
  • Μια θέση δίμηνης αμειβόμενης πρακτικής άσκησης στη ΔΕΛΤΑ σε φοιτητές/τριες του τμήματος Γεωπονίας – Σχολής Γεωπονικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας, οι οποίοι έχουν ολοκληρώσει το 7ο εξάμηνο και έχουν εγγραφεί στο 8ο εξάμηνο σπουδών τους.

Σημειώνεται ότι με το πέρας των τριών ετών θα επαναξιολογηθεί από τη ΔΕΛΤΑ και το Πανεπιστήμιο η δυνατότητα συνέχισης της εν λόγω συνεργασίας.

www.ertnews.gr

Διαβάστηκε 23 φορές

Σχετικα Με Εμας

Discovercreta.gr

Οδηγός Πόλης

info(@)discovercreta.gr

Connect With Us

  youtube instagram