Κυριακή, 12 Μαΐου 2024
Ειδήσεις 28 Απριλίου 2024

Ο καιρός με τον Π. Γιαννόπουλο: Με πολύ ισχυρούς βοριάδες στο Αιγαίο οι επόμενες ημέρες

Βαθμολογήστε
(0 ψήφοι)

Oι πολύ ισχυροί και τοπικά θυελλώδεις βοριάδες θα χαρακτηρίζουν τον καιρό και την Μ. Δευτέρα και την Μ., Τρίτη σύμφωνα με το μετεωρολόγο της ΕΡΤ Παναγιώτη Γιαννόπουλο. Aπό το μεσημέρι της Μ. Τετάρτης θα εξασθενήσουν και θα ανέβει λίγο η θερμοκρασία. Από την Μ. Πέμπτη στα βόρεια δεν θα λείψουν κάποιες τοπικές βροχές ή μπόρες.

Πιο αναλυτικά την Μ. Δευτέρα:

Προβλέπεται γενικά αίθριος καιρός. Τοπικές νεφώσεις θα αναπτυχθούν κυρίως στη Θράκη και τη βόρεια Κρήτη .Στη Θράκη θα βρέξει τοπικά.

Οι άνεμοι θα πνέουν στα δυτικά ανατολικοί βορειοανατολικοί 4 με 6 και στα ανατολικά βόρειοι βορειοανατολικοί 5 με 7 και τοπικά στο Αιγαίο πιθανώς 8 μποφόρ.

Η θερμοκρασία θα φτάσει τους 22 με 26 και τοπικά στα δυτικά και νότια ηπειρωτικά τους 27 με 28 βαθμούς

Στην Αττική προβλέπεται αίθριος καιρός. Οι άνεμοι βόρειοι τοπικά στον Ευβοϊκό 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία από 14 έως 25 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλονίκη προβλέπεται ηλιοφάνεια με λίγα σύννεφα το μεσημέρι. Οι άνεμοι ασθενείς.  Η θερμοκρασία: Από 11 έως 25 βαθμούς Κελσίου.

Την Τρίτη πρόσκαιρες νεφώσεις αναμένονται στα ανατολικά. Τοπικές βροχές θα σημειωθούν στην Θράκη, την νότια Εύβοια και τη βόρεια Κρήτη .Οι βοριάδες στο Αιγαίο θα φτάνουν τοπικά τα 8 μποφόρ. Η θερμοκρασία το μεσημέρι στους 24 με 27 και στα δυτικά τοπικά 28 βαθμούς

Παναγιώτης Γιαννόπουλος Φυσικός Μετεωρολόγος ΜSc. FRMetS

www.ertnews.gr

Διαβάστηκε 8 φορές

Σχετικα Με Εμας

Discovercreta.gr

Οδηγός Πόλης

info(@)discovercreta.gr

Connect With Us

  youtube instagram