Τρίτη, 30 Απριλίου 2024
Ειδήσεις 17 Απριλίου 2024

Πολιτικές αντιδράσεις για παλαιότερη δήλωση Δ. Παπανώτα περί κακοποίησης γυναικών – «Απολογούμαι αν δόθηκε λάθος εντύπωση» απαντά

Βαθμολογήστε
(0 ψήφοι)

Δημήτρης Παπανώτας

«Τις τελευταίες ώρες κάποιοι σκόπιμα απομόνωσαν τμήμα από μία παλιά μου δήλωση θέλοντας να δημιουργήσουν πρόβλημα τόσο σε μένα όσο και στον ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ. Ο σεβασμός που τρέφω για τις γυναίκες είναι γνωστός και αδιαμφισβήτητος. Διαχρονικά στέκομαι δίπλα σε όσες έχουν πέσει θύματα κακοποιητικής συμπεριφοράς χωρίς αστερίσκους και στηρίζω απόλυτα τον αγώνα τους. Αυτό κάνω όλα τα χρόνια ως δημοσιογράφος, αυτό θα συνεχίσω να κάνω και στο μέλλον» αναφέρει ο υποψήφιος ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ Δημήτρης Παπανώτας, σε ανάρτησή του.

«Απολογούμαι αν μέσα από την «κοπτοραπτική» της δήλωσης μου δόθηκε η εντύπωση πως έχουν μερίδιο ευθύνης και τα θύματα κακοποίησης γι’ αυτό που τους έχει συμβεί. Και δεσμεύομαι πως θα αγωνιστώ στο πλευρό των κακοποιημένων γυναικών μέχρι την ημέρα που τέτοιου είδους φαινόμενα θα έχουν εκλείψει οριστικά» σημειώνει επιπλέον.

Τον σάλο που ξεσήκωσε με τις δηλώσεις του για τη κακοποίηση των γυναικών ο υποψήφιος ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Δ. Παπανώτας, σχολίασαν παράγοντες του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής.

«Προκαλεί εντύπωση πως μπορούν να συνυπάρχουν στο ίδιο ψηφοδέλτιο η Σοφία Μπεκατώρου, που πρωτοστάτησε στο κίνημα Μe Too, και ο Δημήτρης Παπανώτας που συμμερίζεται την άποψη «αν μια γυναίκα πάρει ένα σατράπη ο οποίος την κακοποιεί και κάθεται και το ανέχεται, πρόβλημά της», ανέφεραν. 

«Εδώ και 5 μέρες ο ΣΥΡΙΖΑ έχει ζητήσει την αποπομπή Κυριαζιδη. Δεν είδα την ίδια ευαισθησία από αλλά κόμματα. Ο ΣΥΡΙΖΑ δε σέβεται τις γυναικες; Ο Παπανωτας έκανε διευκρινιστικη δηλωση και τη σεβομαστε» ανέφερε σε τηλεοπτική εκπομπή η εκπρόσωπος τύπου του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ Βούλα Κεχαγιά.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

www.ertnews.gr

Διαβάστηκε 7 φορές

Σχετικα Με Εμας

Discovercreta.gr

Οδηγός Πόλης

info(@)discovercreta.gr

Connect With Us

  youtube instagram