Πέμπτη, 02 Μαΐου 2024
Χανιά 19 Απριλίου 2024

Συνάντηση του Αντιπεριφερειάρχη Περιβάλλοντος στον Δήμο Χανίων για την ΜΠΕ Γραμμής Μεταφοράς 150kV Χανιά-Δαμάστα

Βαθμολογήστε
(0 ψήφοι)

Με τον Δήμαρχο Χανίων Παναγιώτη Σημανδηράκη συναντήθηκε στο Δημαρχείο Χανίων, ο Αντιπεριφερειάρχης Περιβάλλοντος Νίκος Ξυλούρης, με θέμα την Μελέτη Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων (ΜΠΕ) της Γραμμής Μεταφοράς Υψηλής Τάσης 150kV Χανιά – Δαμάστα του ΑΔΜΗΕ ΑΕ.

Η συνάντηση, η οποία δρομολογήθηκε σε συνέχεια και σύμφωνα με τα συμπεράσματα της συνάντησης των ενδιαφερόμενων φορέων στην Αποκεντρωμένη Διοίκηση Κρήτης τον Μάρτιο, είχε σκοπό την ενημέρωση της Περιφέρειας Κρήτης για τις τεχνικές παρατηρήσεις και προτάσεις του Δήμου Χανίων επί της περιβαλλοντικής μελέτης του προτεινόμενου έργου. Κατά τη συνάντηση έγινε ενημέρωση, ιδιαίτερα εποικοδομητικός διάλογος και ανταλλαγή πληροφοριών και απόψεων.

Στη συνάντηση συμμετείχαν επίσης Αντιδήμαρχοι, η Πρόεδρος και μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου, οι Πρόεδροι των ενδιαφερόμενων Τοπικών Κοινοτήτων, στελέχη του Δήμου Χανίων και εκπρόσωποι ενδιαφερόμενων φορέων.

Από πλευράς Περιφέρειας Κρήτης συμμετείχαν οι Περιφερειακοί Σύμβουλοι και Τακτικά Μέλη της Επιτροπής Περιβάλλοντος και Χωροταξίας Γιάννης Μανούσακας, Χρύσα Χαριτάκη και Μανώλης Φραγκάκης, ο Γενικός Διευθυντής Βιώσιμης Ανάπτυξης Μαρίνος Κριτσωτάκης, ο Προϊστάμενος του Τμήματος Περιβάλλοντος και Υδροοικονομίας ΠΕ Χανίων Μανώλης Βεγλιρής και η Ειδική Σύμβουλος του Αντιπεριφερειάρχη Περιβάλλοντος Χρυσάνθη Βογιατζή.

Αντίστοιχες δράσεις συναντήσεων προβλέπεται να πραγματοποιηθούν και όσον αφορά στους δήμους Αποκόρωνα, Ρεθύμνου, Αμαρίου, Μυλοπόταμου και Μαλεβιζίου.

The post Συνάντηση του Αντιπεριφερειάρχη Περιβάλλοντος στον Δήμο Χανίων για την ΜΠΕ Γραμμής Μεταφοράς 150kV Χανιά-Δαμάστα first appeared on Kriti24.gr.

Διαβάστηκε 8 φορές

Σχετικα Με Εμας

Discovercreta.gr

Οδηγός Πόλης

info(@)discovercreta.gr

Connect With Us

  youtube instagram