Σάββατο, 18 Μαΐου 2024
Χανιά 10 Ιανουαρίου 2024

Πανευρωπαϊκή διάκριση για Χανιώτη αστυνομικό

Βαθμολογήστε
(0 ψήφοι)

Στο βάθρο ανέβηκε κατακτώντας την τρίτη θέση στο Πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα  Κουνγκ Φου, ο Χανιώτης αστυνομικός Γιώργος Χριστουλάκης, ο οποίος και υπηρετεί στο Αστυνομικό Τμήμα Αποκορώνου. Οι αγώνες έγιναν στην Κωνσταντινούπολη τον περασμένο Δεκέμβριο, ενώ ο αστυνομικός είναι και επίσημος εκπαιδευτής αυτοάμυνας της Διεύθυνσης Αστυνομίας Χανίων.

Η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Χανίων εξέδωσε και σχετική συγχαρητήρια ανακοίνωση:

“Ως Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Χανίων εκφράζουμε τα συγχαρητήριά μας στο συνάδελφο και μέλος της Ένωσής μας Υ/Β΄ ΧΡΙΣΤΟΥΛΑΚΗ Γεώργιο, ο οποίος υπηρετεί στο Α.Τ. Αποκορώνου.

Συγκεκριμένα σε αγώνες που διεξήχθησαν το διάστημα 14-17/12 στην Κωνσταντινούπολη, αθλητής που προπονεί ο συνάδελφός μας, κατέκτησε την 3η θέση στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Γου Σου Κουνγκ Φου στο αγώνισμα πλήρους επαφής SANDA BOXING απέναντι σε παραδοσιακές δυνάμεις του αθλήματος. Αυτή ήταν και η 6η διεθνής διάκριση για αθλητή του συναδέλφου μας τα τελευταία δύο χρόνια στο συγκεκριμένο αγώνισμα.

Ο συνάδελφός μας, πέραν των καθηκόντων του στο Α.Τ. Αποκορώνου, είναι εκπαιδευτής αυτοάμυνας – αυτοπροστασίας της Διεύθυνσης Αστυνομίας Χανίων αλλά και διαπιστευμένος προπονητής Γου Σου Κουνγκ Φου από την Γ.Γ.Α.”

The post Πανευρωπαϊκή διάκριση για Χανιώτη αστυνομικό first appeared on Kriti24.gr.

Διαβάστηκε 32 φορές

Σχετικα Με Εμας

Discovercreta.gr

Οδηγός Πόλης

info(@)discovercreta.gr

Connect With Us

  youtube instagram