Κυριακή, 19 Μαΐου 2024
Χανιά 02 Ιουλίου 2023

Μητσοτάκης και Χρυσοχοΐδης τηλεφώνησαν στη Ραφαέλα | Της υποσχέθηκαν να είναι δίπλα της

Βαθμολογήστε
(0 ψήφοι)

Η ανάρτηση της Ραφαέλας Πιτσικάλη, της Χανιώτισσας που έχει συγκινήσει τους πάντες με την περιπέτεια της υγείας της , για τον “Γολγοθά” που βιώνει με το Εθνικό σύστημα υγείας, ευαισθητοποίησε τον πρωθυπουργό και τον Υπουργός Υγείας.

Ο κ. Κυριάκος Μητσοτάκης και ο κ. Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, επικοινώνησαν τηλεφωνικά το Σάββατο με τη Ραφαέλα της εξέφρασαν το ενδιαφέρον τους για τη μεγάλη περιπέτεια της υγείας της και τη διαβεβαίωσαν ότι θα είναι διαρκώς στο πλευρό της. 

Η ανάρτηση της Ραφαέλας:

Θέλω να μοιραστώ μαζί σας όσα έγιναν σήμερα, ευχαριστώντας τον πρωθυπουργό Kyriakos Mitsotakis και τον υπουργό Υγείας Michalis Chrisochoidis , που επικοινώνησαν μαζί μου τηλεφωνικά και ενδιαφέρθηκαν προσωπικά για τη μεγάλη περιπέτεια της υγείας μου. Το ειλικρινές ενδιαφέρον τους και η διαβεβαίωση ότι θα είναι διαρκώς στο πλευρό μου, μου δίνουν δύναμη και αισιοδοξία να συνεχίσω τον αγώνα για ζωή, μαζί με τους ανθρώπους μου που είναι από την αρχή δίπλα μου. Ευχαριστώ μέσα από τα βάθη της ψυχής μου όλους τους ανθρώπους που με σκέφτονται, νοιάζονται, προσεύχονται για εμένα και δίνουν χρήματα για το μεγάλο ταξίδι στο Χιούστον. Ελπίζω κι εύχομαι ανάλογη στήριξη και βοήθεια από το κράτος να έχουν διαρκώς και τα άλλα παιδιά και οι άλλοι άνθρωποι. Πρέπει να καλυφθεί θεσμικά, στο τομέα υπηρεσιών υγείας το κενό περίθαλψης και φροντίδας της εφηβικής-πρώιμης νεαρής ηλικίας. Των παιδιών δηλαδή που αντιμετώπισαν ένα σοβαρό θέμα υγείας ή ένα χρόνιο θέμα, και όταν μεγαλώνουν “χάνονται” μεταξύ διαφορετικών γιατρών, νοσοκομείων, ιατρικών ιστορικών και επαναλαμβανόμενων εξετάσεων χωρίς ένα κοινό σημείο αναφοράς.

The post Μητσοτάκης και Χρυσοχοΐδης τηλεφώνησαν στη Ραφαέλα | Της υποσχέθηκαν να είναι δίπλα της first appeared on Kriti24.gr.

Διαβάστηκε 47 φορές

Σχετικα Με Εμας

Discovercreta.gr

Οδηγός Πόλης

info(@)discovercreta.gr

Connect With Us

  youtube instagram