Κυριακή, 19 Μαΐου 2024
Χανιά 02 Ιουλίου 2023

Δήμος Χανίων: Ανακοινώνει υποψηφιότητα ο Γρηγόρης Αρχοντάκης;

Βαθμολογήστε
(0 ψήφοι)

Ραγδαίες εξελίξεις αναμένονται τις επόμενες ημέρες  σε ότι αφορά τις επερχόμενες εκλογές στο Δήμο Χανίων.

Μετά από μία μακρά περίοδο, που τα φώτα της επικαιρότητας ήταν στραμμένα στις διαδοχικές εκλογικές αναμετρήσεις για την κεντρική πολιτική σκηνή, το ενδιαφέρον τώρα επικεντρώνεται στην επερχόμενη διπλή εκλογική αναμέτρηση για τον πρώτο και δεύτερο βαθμό τοπικής αυτοδιοίκησης.

Η μακρά περίοδος κατά την οποία οι ενδιαφερόμενοι διεκδικητές του δημαρχιακού θώκου, στο μητροπολιτικό Δήμο Χανίων, παρέμεναν σιωπηλοί ,παίρνει οριστικά τέλος, καθώς τα περιθώρια πλέον στενεύουν ασφυκτικά και τις επόμενες ημέρες θα κληθούν να ανακοινώσουν τις οριστικές αποφάσεις τους.

Οι παρασκηνιακές ζυμώσεις το τελευταίο διάστημα είναι έντονες και πλησιάζει η ώρα των οριστικών αποφάσεων και των ανακοινώσεων, πιθανότατα τα αμέσως επόμενα 24ωρα.

Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες, ο Παναγιώτης Σημανδηράκης, θα έχει δύο η πιθανόν ακόμη και τρεις αντιπάλους, για το δημαρχιακό αξίωμα.

Τις επόμενες ημέρες, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, πιθανότατα να ανακοινώσει την  υποψηφιότητα του ο κ. Γρήγορης Αρχοντάκης, πρώην Νομάρχης και νυν δημοτικός σύμβουλος Χανίων.

Σύμφωνα με πληροφορίες από το περιβάλλον του Γρηγόρη Αρχοντάκη, ο κύβος ερρίφθη και μετά από μία περίοδο έντονων ζυμώσεων, ο πρώην νομάρχης φέρεται να είναι έτοιμος να ανακοινώσει ότι είναι έτοιμος να αναλάβει την πρωτοβουλία, να ηγηθεί ενός νέου διευρυμένου αυτοδιοικητικού συνδυασμού.

Στόχος του κ. Αρχοντάκη, είναι το συνδυασμό του να πλαισιώσουν πολλά έμπειρα και καταξιωμένα αλλά και νεοεισερχόμενα στελέχη, στο χώρο της τοπικής αυτοδιοίκησης.

Προς αυτή την κατεύθυνση φέρεται να έχει εξασφαλίσει ένα σημαντικό αριθμό στελεχών που περιμένουν να ανακοινώσουν τη συμμετοχή τους στο συνδυασμό του, μόλις αυτός προχωρήσει στη δημοσιοποίηση της υποψηφιότητας του.

Πάντως εάν αυτή είναι η τελική του απόφαση, αναμένεται να την ανακοινώσει τα αμέσως επόμενα 24ωρα.

The post Δήμος Χανίων: Ανακοινώνει υποψηφιότητα ο Γρηγόρης Αρχοντάκης; first appeared on Kriti24.gr.

Διαβάστηκε 48 φορές

Σχετικα Με Εμας

Discovercreta.gr

Οδηγός Πόλης

info(@)discovercreta.gr

Connect With Us

  youtube instagram