Πέμπτη, 16 Μαΐου 2024
Κόσμος 29 Απριλίου 2024

Ένθετο Κόσμος: Νέα περιοδεία για τους Ρόλινγκ Στόουνς

Ένθετο Κόσμος: Νέα περιοδεία για τους Ρόλινγκ Στόουνς Ένθετο Κόσμος: Νέα περιοδεία για τους Ρόλινγκ Στόουνς Ένθετο Κόσμος: Νέα περιοδεία για τους Ρόλινγκ Στόουνς
Βαθμολογήστε
(0 ψήφοι)

Mick Jagger

Έχουν περάσει 57 χρόνια από τότε που οι Ρόλινγκ Στόουνς  έφεραν τον παγκόσμιο ροκ ήχο στην Ελλάδα με μια θρυλική συναυλία στην Αθήνα. Από τότε πολλά έχουν αλλάξει στην χώρα μας, οι Stones όμως παραμένουν στο προσκήνιο.

Για αυτούς ο χρόνος φαίνεται να έχει σταματήσει και μπορεί να δύο από τα τρία εναπομείναντα μέλη να έχουν συμπληρώσει τα 80, ωστόσο, το θρυλικό συγκρότημα ξεκίνησε την νέα του περιοδεία με μία μεγαλειώδη συναυλία στο Χιούστον του Τέξας.
Επί δύο ώρες, οι Stones έπαιξαν με την ενέργεια  ενός συγκροτήματος που περιοδεύει για πρώτη φορά.


Ο Μικ Τζάγκερ, ο Κιθ Ρίτσαρντς και ο Ρόνι Γούντ περιοδεύουν με αφορμή την κυκλοφορία του τελευταίου τους άλμπουμ, “Hackney Diamonds”, τον πρώτο δίσκο του συγκροτήματος από το 2005. Το Χιούστον ήταν ο πρώτος σταθμός στην περιοδεία του συγκροτήματος σε 16 πόλεις στις ΗΠΑ και τον Καναδά. 

Δείτε ακόμα στο Ένθετο Κόσμος του ΕΡΤNEWS

Ο Πέδρο Σάντσεθ ανακοίνωσε ότι δεν παραιτείται από τη θέση του πρωθυπουργού της Ισπανίας, σε διάγγελμά του από την πρωθυπουργική κατοικία στη Μαδρίτη.

Πάνω από 40 άνθρωποι έχασαν την ζωή τους στην Κένυα όταν έσπασε ένα φράγμα εξαιτίας των σφοδρών βροχοπτώσεων.

Χιλιάδες πολίτες στην Γεωργία διαδήλωσαν για άλλη μία φορά κατά του νόμου περί ξένων πρακτόρων.

www.ertnews.gr

Διαβάστηκε 9 φορές

Σχετικα Με Εμας

Discovercreta.gr

Οδηγός Πόλης

info(@)discovercreta.gr

Connect With Us

  youtube instagram