Τρίτη, 30 Απριλίου 2024
Κόσμος 17 Απριλίου 2024

Μιανμάρ: Σε σπίτι μεταφέρθηκε η φυλακισμένη Αούνγκ Σαν Σου Τσι πρώην επικεφαλής της κυβέρνησης

Μιανμάρ: Σε σπίτι μεταφέρθηκε η φυλακισμένη Αούνγκ Σαν Σου Τσι πρώην επικεφαλής της κυβέρνησης Μιανμάρ: Σε σπίτι μεταφέρθηκε η φυλακισμένη Αούνγκ Σαν Σου Τσι πρώην επικεφαλής της κυβέρνησης Μιανμάρ: Σε σπίτι μεταφέρθηκε η φυλακισμένη Αούνγκ Σαν Σου Τσι πρώην επικεφαλής της κυβέρνησης
Βαθμολογήστε
(0 ψήφοι)

Σε κατοικία μετήχθη από το κελί της η πρώην επικεφαλής της κυβέρνησης της Μιανμάρ Αούνγκ Σαν Σου Τσι που ήταν φυλακισμένη αφότου έγινε το στρατιωτικό πραξικόπημα του 2021.

Η πηγή που επικαλείται το Γαλλικό Πρακτορείο δεν διευκρίνισε αν πρόκειται για κράτηση της κατ’ οίκον ή μείωση της ποινής της, ωστόσο σύμφωνα με τον εκπρόσωπο του στρατιωτικού καθεστώτος Ζο Μιν Τουν, η 78χρονη νομπελίστρια ειρήνης θα «λάβει φροντίδες εξαιτίας του καύσωνα».

Η στρατιωτική χούντα της χώρας ανακοίνωσε ότι ότι χορηγεί αμνηστία σε 3.300 φυλακισμένους με την ευκαιρία του νέου έτους στην πάλαι ποτέ Βιρμανία.

Πολλοί άλλοι έγκλειστοι θα δουν μείωση κατά ένα έκτο των ποινών τους, πλην όσων έχουν καταδικαστεί για φόνους, τρομοκρατία ή διακίνηση ναρκωτικών, διευκρινίζεται σε ανακοίνωση του στρατιωτικού καθεστώτος.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

www.ertnews.gr

Διαβάστηκε 6 φορές

Σχετικα Με Εμας

Discovercreta.gr

Οδηγός Πόλης

info(@)discovercreta.gr

Connect With Us

  youtube instagram