Παρασκευή, 17 Μαΐου 2024
Κόσμος 18 Νοεμβρίου 2023

ΗΠΑ: Ενας νεκρός σε ψυχιατρική κλινική του Νιου Xαμσάιρ – Νεκρός και ο δράστης

ΗΠΑ: Ενας νεκρός σε ψυχιατρική κλινική του Νιου Xαμσάιρ – Νεκρός και ο δράστης ΗΠΑ: Ενας νεκρός σε ψυχιατρική κλινική του Νιου Xαμσάιρ – Νεκρός και ο δράστης ΗΠΑ: Ενας νεκρός σε ψυχιατρική κλινική του Νιου Xαμσάιρ – Νεκρός και ο δράστης
Βαθμολογήστε
(0 ψήφοι)

Pictures of the Week-North America-Photo Gallery

Ένοπλος εισέβαλε χθες Παρασκευή σε ψυχιατρικό νοσοκομείο του Νιου Χάμσιρ στις ΗΠΑ και άνοιξε πυρ στην αίθουσα υποδοχής, τραυματίζοντας θανάσιμα έναν άνθρωπο. Αστυνομικός που εκτελούσε υπηρεσία στο νοσοκομείο ανταπέδωσε τα πυρά και ο δράστης έπεσε νεκρός, σύμφωνα με ανακοίνωση της τοπικής αστυνομικής διεύθυνσης.

Η επίθεση εκδηλώθηκε γύρω στις 15:30 (τοπική ώρα, 22:30 ώρα Ελλάδος). Παρότι ο ένοπλος εξουδετερώθηκε άμεσα, αστυνομικοί απέκλεισαν την περιοχή και ερευνούσαν επί ώρες το νοσοκομείο και τους γύρω χώρους προτού σημάνουν λήξη συναγερμού.

Στο θύμα του ενόπλου παρασχέθηκαν επί τόπου οι πρώτες βοήθειες και στη συνέχεια διακομίστηκε με ασθενοφόρο σε άλλο νοσοκομείο, όπου υπέκυψε στα τραύματά του.

Το κίνητρο του δράστη της επίθεσης παραμένει αδιευκρίνιστο μέχρι στιγμής.

Troopers are currently investigating a shooting at New Hampshire State Hospital in Concord. There are multiple victims.

Additional updates will be released when available. pic.twitter.com/PSsZNrDZWb— New Hampshire State Police (@NH_StatePolice) November 17, 2023

www.ertnews.gr

Διαβάστηκε 47 φορές

Σχετικα Με Εμας

Discovercreta.gr

Οδηγός Πόλης

info(@)discovercreta.gr

Connect With Us

  youtube instagram