Παρασκευή, 26 Απριλίου 2024
Κόσμος 05 Μαΐου 2023

Σερβία: Νέο αιματοκύλισμα με οκτώ νεκρούς από πυροβολισμούς σε χωριά νότια του Βελιγραδίου

Σερβία: Νέο αιματοκύλισμα με οκτώ νεκρούς από πυροβολισμούς σε χωριά νότια του Βελιγραδίου Σερβία: Νέο αιματοκύλισμα με οκτώ νεκρούς από πυροβολισμούς σε χωριά νότια του Βελιγραδίου Σερβία: Νέο αιματοκύλισμα με οκτώ νεκρούς από πυροβολισμούς σε χωριά νότια του Βελιγραδίου
Βαθμολογήστε
(0 ψήφοι)

Νέο αιματοκύλισμα με οχτώ νεκρούς σε δύο χωρία της Σερβίας, 46 χιλιόμετρα νότια του Βελιγραδίου.

Σύμφωνα με δημοσιογραφικές πληροφορίες νεαρός 21 ετών σκόρπισε τον θάνατο στα χωριά Ντούμπονα και Σέπσιν  πυροβολώντας με αυτόματο όπλο, αδιάκριτα, μέσα από το αυτοκίνητο του.

Το τηλεοπτικό δίκτυο Nova S μεταδίδει ότι μέχρι στιγμής έχει επιβεβαιωθεί ο θάνατος οχτώ ανθρώπων και ο τραυματισμός δεκαπέντε. Εκφράζονται φόβοι ότι ο αριθμός των θυμάτων είναι πολύ μεγαλύτερος.

Ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις έχουν αποκλείσει την περιοχή αναζητώντας τον δράστη.

Τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν ότι έχει εντοπιστεί και περικυκλωθεί από την αστυνομία κοντά στην κωμόπολη Μάλι Ποζάρεβατς αλλά αρνείται να παραδοθεί και απαντάει στα πυρά των αστυνομικών.

Έκκληση για αίμα απηύθυνε το υπουργείο Υγείας της Σερβίας.

Σύμφωνα με τα τοπικά Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης ο δράστης φέρεται να πυροβόλησε συνολικά 25 άτομα. Επτά από τους τραυματίες νοσηλεύονται σε κρίσιμη κατάσταση σε νοσοκομεία του Βελιγραδίου.

Το μακελειό εκτυλίχθηκε μια ημέρα μετά την επίθεση 13χρονου σε σχολείο με εννιά νεκρούς και επτά τραυματίες, που έχει προκαλέσει σοκ στη χώρα.

Ανταπόκριση από το Βελιγράδι: Νίκος Πέλπας

www.ertnews.gr

Διαβάστηκε 65 φορές

Σχετικα Με Εμας

Discovercreta.gr

Οδηγός Πόλης

info(@)discovercreta.gr

Connect With Us

  youtube instagram