Κυριακή, 28 Απριλίου 2024
Τοπικά 14 Οκτωβρίου 2023

Λ. Αυγενάκης: “Η τρέχουσα κατάσταση του Βενιζέλειου Νοσοκομείου δεν τιμάει το Ηράκλειο και υποβαθμίζει τις προσφερόμενες παροχές υγείας της πόλης!”

Βαθμολογήστε
(0 ψήφοι)

Συνάντηση πραγματοποίησε ο ΥπΑΑΤ και Βουλευτής Ηρακλείου Λευτέρης Αυγενάκης με στελέχη του Βενιζέλειου Νοσοκομείου. Η συζήτηση επικεντρώθηκε στην κατάσταση που έχει περιέλθει το Νοσοκομείο και που έντονα απασχολεί την τοπική κοινωνία. Όπως χαρακτηριστικά ανέφερε “Χρειάζεται δουλειά, αποφασιστικότητα και σοβαρότητα για την ολιστική βελτίωση των συνθηκών λειτουργίας του Βενιζέλειου Νοσοκομείου με γνώμονα, πάντοτε, το καλό της τοπικής κοινωνίας!”

Ακολουθεί η ανάρτηση του κ. Αυγενάκη στο Facebook:

ΗΡΑΚΛΕΙΟ-ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΟΥ ΒΕΝΙΖΕΛΕΙΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ
Η τρέχουσα κατάσταση του Βενιζέλειου Νοσοκομείου δεν τιμάει το Ηράκλειο και υποβαθμίζει τις προσφερόμενες παροχές υγείας της πόλης!

Μαζί με τον Δημήτρη Ξυδάκη, μέλος του ΔΣ, τον Γιώργο Κωστάκη, μέλος της Τριμελούς Επιτροπής Γιατρών, τον Πρόεδρο και τον Αντιπρόεδρο της Ένωσης Εργαζομένων, Μανώλη Μενεγάκη και Νίκο Τσικριτσάκη και τον ειδικευόμενο ιατρό, Ανδρέα Στρέλε, μιλήσαμε για τα ζητήματα που θέτουν σε κίνδυνο την εύρυθμη λειτουργία του νοσοκομείο μακροπρόθεσμα.

Στη συζήτησή μας ξεχωρίσαμε, μεταξύ άλλων, τα προβλήματα που δημιουργούνται από τη μείωση των οργανικών θέσεων και την αποχώρηση έμπειρων ιατρών, την έλλειψη νοσηλευτικού και διοικητικού προσωπικού και τη μη επαρκή στελέχωση νέων Τμημάτων και την αναντιστοιχία των υπηρεσιών του νοσοκομείου με τις σύγχρονες ανάγκες του τόπου.

Η εξεύρεση οικονομικών κινήτρων για την παραμονή των υφιστάμενων ιατρών και την ενίσχυση του νοσοκομείου με νέους επιστήμονες, έχει ως αφετηρία την αγαστή συνεργασία με το σύνολο των μελών της Διοίκησης, κάτι που, στην παρούσα φάση, αποτελεί ένα μεγάλο ερωτηματικό.

Χρειάζεται δουλειά, αποφασιστικότητα και σοβαρότητα για την ολιστική βελτίωση των συνθηκών λειτουργίας του Βενιζέλειου Νοσοκομείου με γνώμονα, πάντοτε, το καλό της τοπικής κοινωνίας!

The post Λ. Αυγενάκης: "Η τρέχουσα κατάσταση του Βενιζέλειου Νοσοκομείου δεν τιμάει το Ηράκλειο και υποβαθμίζει τις προσφερόμενες παροχές υγείας της πόλης!" first appeared on Kriti24.gr.

Διαβάστηκε 47 φορές

Σχετικα Με Εμας

Discovercreta.gr

Οδηγός Πόλης

info(@)discovercreta.gr

Connect With Us

  youtube instagram