Κυριακή, 28 Απριλίου 2024
Τοπικά 13 Οκτωβρίου 2023

Καλαντζάκης: «Επιμένουμε στη λογική της μη κατευθυνόμενης ψήφου | Συμφωνήσαμε ψήφο κατά συνείδηση»

Βαθμολογήστε
(0 ψήφοι)

Ψήφο κατά συνείδηση αποφάσισε ο συνδυασμός Ιεράπετρα Νέα Πορεία για τον δεύτερο γύρο των αυτοδιοικητικών εκλογών την Κυριακή 15 Οκτωβρίου. 

Η ανακοίνωση: 

«Αγαπητοί συμπολίτες μου,

Είναι μεγάλη τιμή για μένα που επί 17 χρόνια υπηρέτησα την τοπική αυτοδιοίκηση σε θέσεις ευθύνης και διετέλεσα Δήμαρχος Μακρύ Γιαλού για μια θητεία και για δύο θητείες στον Δήμο της Ιεράπετρας υπηρετώντας τον τόπο μου κι εσάς, δίνοντας τον καλύτερό μου εαυτό.

Προσπάθησα τόσο εγώ προσωπικά, όσο και τα μέλη της ομάδας μου να πραγματοποιήσουμε ό,τι είχαμε υποσχεθεί στους συμπολίτες μας. Να φέρουμε την Ιεράπετρα στον δρόμο της ανάπτυξης και της προόδου, να υλοποιήσουμε τα μεγάλα έργα υποδομής που είχε ανάγκη ο τόπος και να λύσουμε τα προβλήματα που ταλάνιζαν επί δεκαετίες τους δημότες.

Υλοποιήσαμε πολλά και είμαστε πολύ περήφανοι γι΄ αυτό. Και ό,τι δεν προλάβαμε να ολοκληρώσουμε το έχουμε ήδη δρομολογήσει είτε μέσα από έτοιμες μελέτες είτε έχοντας εξασφαλίσει τις χρηματοδοτήσεις.

Οι ευκαιρίες και οι προοπτικές που ανοίξαμε για τον Δήμο της Ιεράπετρας δεν πρέπει σε καμία περίπτωση να χαθούν.

Ως Δημοτική Παράταξη «Ιεράπετρα νέα Πορεία» θα συνεχίσουμε να δίνουμε το «παρών» και θα εργαστούμε στο Δημοτικό Συμβούλιο με όλες μας τις δυνάμεις προς αυτή την κατεύθυνση και μέσα από τον νέο μας ρόλο.

Δεν υπάρχει καμία περίπτωση να αφήσουμε όλη αυτή τη δουλειά που έχει γίνει να πάει χαμένη. Δε θα εγκαταλείψουμε ούτε τα έργα στην τύχη τους ούτε τον κόσμο που μας εμπιστεύτηκε και σε αυτή την εκλογική αναμέτρηση.

Σε αυτή την προεκλογική περίοδο ζήσαμε την συνεχή προσπάθεια μηδενισμού της δουλειάς μας, την καταπάτηση των προσωπικοτήτων μας, την ασταμάτητη λασπολογία από πολλαπλές κατευθύνσεις, ανείπωτα ψεύδη για γεγονότα που τα στοιχεία είναι αδιάσειστα, πόλεμο από ανθρώπους και φορείς που εμείς στηρίξαμε επανειλημμένως και αερολογίες για οράματα που ξέρουν καλά οι εμπνευστές τους ότι είναι ανέφικτα και θα μείνουν απλώς λόγια στις προεκλογικές τους εξαγγελίες.

Παρόλα αυτά εμείς μείναμε καθαροί και κάναμε έναν καθόλα τίμιο αγώνα παρουσιάζοντας τη δουλειά μας που δε μπορεί να αμφισβητηθεί.

Φάνηκε επίσης ξεκάθαρα η απόλυτη ανεξαρτησία του συνδυασμού μας. Ούτε ζητήσαμε ούτε μας δόθηκε στήριξη από κανένα κόμμα. Συμπεριλάβαμε στην ομάδα μας άτομα αξιόλογα, υπεύθυνα, σοβαρά, με ιδέες και αγάπη για τον τόπο τους χωρίς να κοιτάξουμε κομματικές προτιμήσεις και ιδεολογίες.

Ευχαριστώ θερμά τους υποψήφιους συμβούλους του συνδυασμού μας για τη στήριξή τους αλλά και το ύφος και το ήθος που επέδειξαν καθ’όλη τη διάρκεια του προεκλογικού αγώνα.

Αισθάνομαι όμως τεράστια ανάγκη να ευχαριστήσω μέσα από την καρδιά μου όλους τους δημότες της Ιεράπετρας που μας τίμησαν με την ψήφο τους δείχνοντας για άλλη μια φορά εμπιστοσύνη στο πρόσωπό μας.

Η στήριξή τους όλα αυτά τα χρόνια που ήταν η πηγή της δύναμης μου.

Τους διαβεβαιώνω πως δούλεψα σκληρά έχοντας ως γνώμονα μόνο το κοινό καλό και πως δεν καταχράστηκα ούτε μια στιγμή την εμπιστοσύνη τους και από όποια θέση και να είμαι θα συνεχίσω να αγωνίζομαι για τους πολίτες αυτού του τόπου.

Ευχαριστώ τους συνεργάτες μου, τα μέλη του δημοτικού Συμβουλίου, τα μέλη των τοπικών συμβουλίων, τους υπαλλήλους του δήμου μας και τους φορείς για την άριστη συνεργασία.

Τέλος, θέλω να συγχαρώ τους συνυποψηφίους μου οι οποίοι πέρασαν στον δεύτερο γύρο των αυτοδιοικητικών εκλογών.

Τους εύχομαι καλή επιτυχία και ελπίζω να ανταποκριθούν στις προσδοκίες των πολιτών με τον καλύτερο τρόπο για το καλό του Δήμου της Ιεράπετρας.

Το σίγουρο είναι ότι δεσμευόμαστε για μία παραγωγική και γόνιμη θεσμική παρουσία από τη θέση της αντιπολίτευσης πια, στα επόμενα δημοτικά συμβούλια και δεσμευόμαστε και απέναντι στους πολίτες ότι θα συνεχίσουμε να είμαστε δυναμικά παρόντες, ακολουθώντας όχι μία στείρα αντιπολίτευση, αλλά με μία σοβαρή και εποικοδομητική κριτική με τεκμηριωμένες προτάσεις βασισμένες στην εμπειρία που έχουμε χτίσει όλα αυτά τα χρόνια ώστε το μεγάλο και σημαντικό έργο που αφήνουμε ως παρακαταθήκη να αξιοποιηθεί με τον καλύτερο τρόπο, για να συνεχιστεί η αναπτυξιακή πορεία του Δήμου της Ιεράπετρας.

Η παράταξή μας εμμένοντας στο δημοκρατικό και ανεξάρτητο τρόπο δράσης της αποφάσισε να αφήσει ανεπηρέαστα τα μέλη της και τους ψηφοφόρους της, χωρίς υπόδειξη κατεύθυνσης, για την παράταξη που θα επιλέξουν να ηγηθεί. Συμφωνήσαμε ψήφο κατά συνείδηση και προσωπική κρίση.»

Θεοδόσιος Καλαντζάκης
Δήμαρχος Ιεράπετρας

The post Καλαντζάκης: «Επιμένουμε στη λογική της μη κατευθυνόμενης ψήφου | Συμφωνήσαμε ψήφο κατά συνείδηση» first appeared on Kriti24.gr.

Διαβάστηκε 49 φορές

Σχετικα Με Εμας

Discovercreta.gr

Οδηγός Πόλης

info(@)discovercreta.gr

Connect With Us

  youtube instagram