Σάββατο, 18 Μαΐου 2024
Τοπικά 27 Ιουνίου 2023

Στην Κοινότητα του Αγίου Ιωάννη ο Δήμαρχος Ιεράπετρας Θ. Καλαντζάκης

Βαθμολογήστε
(0 ψήφοι)

Τον Άγιο Ιωάννη επισκέφτηκε ο Δήμαρχος Ιεράπετρας, κ. Θεοδόσης Καλαντζάκης, με τον Αντιδήμαρχο, κ. Μανώλη Βρυγιωνάκη και την Πρόεδρο του Ν.Π.Δ.Δ. ΚΟΙΝΩ.ΠΟΛΙΤΙ.Α κα Μαρία Σακαδάκη, όπου και συναντήθηκαν με τον Πρόεδρο του Συλλόγου Αγιαννιωτών, κ. Νίκο Βουγιουκλή, τον Πρόεδρο, κ. Κωστή Γιακουμάκη και το μέλος του Συλλόγου Ερασιτεχνών αλιέων, κ. Νίκο Μπαχλιτζανάκη, το μέλος του Συλλόγου Ανάπτυξης Αγίου Ιωάννου, κ. Νίκο Μπαχλιτζανάκη και μόνιμους κατοίκους του χωριού.

Στο επίκεντρο της συζήτησης τέθηκαν θέματα καθημερινότητας, όπως η καθαριότητα και ο ηλεκτροφωτισμός, ενώ ιδιαίτερη έμφαση δόθηκε στην αποκατάσταση της βατότητας της οδού, η οποία αντιμετωπίζει προβλήματα, ύστερα από κατολισθήσεις κατά τη διάρκεια του χειμώνα.

Κατόπιν, ο κος Καλαντζάκης ανέφερε: «Ενημέρωσα τους κατοίκους του Αγίου Ιωάννη ότι ως Δημοτική Αρχή κινηθήκαμε τάχιστα και αν και έχουμε λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα για την ασφάλεια των πολιτών και η διέλευση γίνεται κανονικά από τον συγκεκριμένο δρόμο, σε σύντομο χρονικό διάστημα ολοκληρώσαμε τη μελέτη και έχουμε ήδη υποβάλει αίτημα χρηματοδότησής της προς τις αρμόδιες Υπηρεσίες. Δεν είναι ένα εύκολο έργο στην υλοποίησή του. Είναι ένα θέμα, όμως, που το παρακολουθώ εγώ προσωπικά, συζητάμε με τους αρμοδίους και είμαι σίγουρος ότι σύντομα θα έχουμε τη χρηματοδότηση, ώστε τάχιστα να προχωρήσουμε στην υλοποίηση του έργου.

Όσον αφορά τα υπόλοιπα ζητήματα της καθημερινότητας που συζητήσαμε τα έχουμε προγραμματίσει και έχουν ξεκινήσει και υλοποιούνται άμεσα.

Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους παρισταμένους στη σημερινή συνάντηση για τη βοήθεια και τη συνεργασία τους».

The post Στην Κοινότητα του Αγίου Ιωάννη ο Δήμαρχος Ιεράπετρας Θ. Καλαντζάκης first appeared on Kriti24.gr.

Διαβάστηκε 39 φορές

Σχετικα Με Εμας

Discovercreta.gr

Οδηγός Πόλης

info(@)discovercreta.gr

Connect With Us

  youtube instagram