Δευτέρα, 20 Μαΐου 2024
Τοπικά 18 Μαΐου 2023

Ορκωμοσία τριών νέων εργαζομένων στις υπηρεσίες Δήμου Ρεθύμνης

Βαθμολογήστε
(0 ψήφοι)

Με τρείς (3) νέες εργαζόμενες ενισχύθηκαν η Υπηρεσία Καθαριότητας και η Κοινωνική Υπηρεσία του Δήμου Ρεθύμνης.

Πρόκειται για την κ. Δραμηλαράκη Χρυσή/ Κοινωνική Λειτουργό και τις κυρίες Ματούλα Δήμητρα και Γεωργακάκη Αλεξία, οι οποίες εντάχθηκαν στο Προσωπικό Καθαριότητας εξωτερικών χώρων. Ο διορισμός τους σε κενές οργανικές θέσεις του Δήμου Ρεθύμνης, έγινε κατόπιν Προκήρυξης του ΟΑΕΔ τον Αύγουστο του 2021, η οποία αφορούσε την πλήρωση θέσεων βάσει του άρθρου 3 του Ν. 2643/1998.

Η σεμνή τελετή ορκωμοσίας τους πραγματοποιήθηκε σήμερα (18/5/’23) στην αίθουσα συσκέψεων στο Δημαρχείο Ρεθύμνου, ενώπιον του Δημάρχου Ρεθύμνης κ. Γιώργη Μαρινάκη, παρουσία του Αντιδημάρχου Καθαριότητας κ. Δ. Λελεδάκη, της Δ/ντριας Κοινωνικών Υπηρεσιών Δ.Ρ κ. Ι. Υπερηφάνου, της αν Δ/ντριας Περιβάλλοντος και Αγροτικής Ανάπτυξης κ. Ν. Γκολφινοπούλου, της Πρ/νης Καθαριότητας κ. Στ. Χριστοφοράκη, του Πρ/νου Τμήματος Τρίτης Ηλικίας κ. Β. Βασιλάκη και συγγενικών προσώπων των νέων δημοτικών υπαλλήλων.

Ο Δήμαρχος Ρεθύμνης συγχάρηκε τις εργαζόμενες, τις καλωσόρισε θερμά στις υπηρεσίες του Δήμου και τους ευχήθηκε δύναμη και υγεία στην επιτέλεση των καθηκόντων τους.

The post Ορκωμοσία τριών νέων εργαζομένων στις υπηρεσίες Δήμου Ρεθύμνης first appeared on Kriti24.gr.

Διαβάστηκε 51 φορές

Σχετικα Με Εμας

Discovercreta.gr

Οδηγός Πόλης

info(@)discovercreta.gr

Connect With Us

  youtube instagram