Δευτέρα, 13 Μαΐου 2024
Τοπικά 30 Μαρτίου 2023

Συνάντηση εργασίας για την εκπόνηση μελέτης εφαρμογής που αφορά την αποκατάσταση προβληματικών σημείων στον Δήμο Ιεράπετρας

Βαθμολογήστε
(0 ψήφοι)

Συνάντηση με τον κ. Χρήστο Τσατσανίφο, Δρ. Πολιτικό Μηχανικό- Γεωτεχνικό, πραγματοποίησε ο Δήμαρχος Ιεράπετρας, κ. Θεοδόσης Καλαντζάκης, παρουσία του Αντιδημάρχου, κ. Γεώργιου Ασπραδάκη, της Διευθύντριας της Τεχνικής Υπηρεσίας, κ. Φανής Γιαννάκη-Πολίτη και του Προϊσταμένου της Τεχνικής Υπηρεσίας, κ. Γεώργιου Βαρδάκη με θέμα τη διερεύνηση της δυνατότητας για την εκπόνηση μελέτης εφαρμογής που αφορά την αποκατάσταση προβληματικών σημείων στον Δήμο Ιεράπετρας, όπως είναι η Σχίστρα στο Σελάκανο, ο παραλιακός δρόμος «Μύρτος- Τέρτσα» και η Αγιά Φωτιά, ύστερα και από επιτόπια αυτοψία που πραγματοποιήθηκε.

Όπως ανέφερε ο Δήμαρχος Ιεράπετρας: «Μέλημα μας είναι η ασφάλεια των κατοίκων και των επισκεπτών του Δήμου μας. Επιδίωξή μας είναι να δοθεί οριστική λύση στα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι ανωτέρω περιοχές.

Ως Δημοτική Αρχή συνεχίζουμε την προσπάθεια για τη σύνταξη ολοκληρωμένων μελετών και την εξεύρεση χρηματοδοτήσεων για την υλοποίηση των απαραίτητων έργων».

The post Συνάντηση εργασίας για την εκπόνηση μελέτης εφαρμογής που αφορά την αποκατάσταση προβληματικών σημείων στον Δήμο Ιεράπετρας first appeared on Kriti24.gr.

Διαβάστηκε 55 φορές

Σχετικα Με Εμας

Discovercreta.gr

Οδηγός Πόλης

info(@)discovercreta.gr

Connect With Us

  youtube instagram