Σάββατο, 27 Απριλίου 2024
Χανιά 19 Ιουλίου 2023

Χανιά: Θρίλερ με το τεμαχισμένο πτώμα | Την ταυτότητά του αναζητά η ΕΛΑΣ

Βαθμολογήστε
(0 ψήφοι)

Σε πλήρη εξέλιξη είναι οι έρευνες της αστυνομίας για την εξιχνίαση του αποτρόπαιου εγκλήματος, που αποκαλύφθηκε το απόγευμα της Τρίτης, κατά τη διάρκεια της διαλογής των απορριμμάτων, στο εργοστάσιο της ΔΕΔΙΣΑ στα Χανιά, όταν ένα εργαζόμενος στη διαλογή με τα χέρια, με φρίκη ανακάλυψε μέσα σε μία σακούλα, ένα ανθρώπινο κεφάλι (δες εδώ).

Όπως προέκυψε από την ιατροδικαστική εξέταση το κεφάλι ανήκει σε άντρα ασιατικής καταγωγής, αγνώστου προς το παρόν ταυτότητας και ηλικίας 30 περίπου ετών.

Το βράδυ της Τρίτης, εντοπίστηκαν και τα κάτω άκρα του σε μία άλλη σακούλα, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες στην ίδια σακούλα υπήρχαν και τα σπλάχνα του δολοφονημένου άντρα.

Οι αστυνομικοί θεωρούν ότι βρίσκονται μπροστά σε ένα αποτρόπαιο έγκλημα, το οποίο συντελέστηκε πριν από μία περίπου εβδομάδα.

Κομβικό στοιχείο για την αστυνομία θεωρείται η ανακάλυψη των άνω άκρων του θύματος, έτσι ώστε μέσω των δακτυλικών του αποτυπωμάτων, να μπορέσουν να εξακριβώσουν την ταυτότητα του. 

Από την αστυνομία εξετάζεται πολύ σοβαρά το ενδεχόμενο το απορριμματοφόρο, στο οποίο βρισκόταν το τεμαχισμένο πτώμα, να έχει έρθει από το Ρέθυμνο.

Η ανακοίνωση της αστυνομίας:

Κατά τη διάρκεια διαλογής απορριμμάτων από εργαζόμενους της ΔΕΔΙΣΑ εντοπίσθηκε σήμερα (18.07.2023) και ώρα 15.30 ανθρώπινο μέλος. Στο σημείο μετέβη ιατροδικαστής. Ενεργείται προανάκριση από την υποδιεύθυνση ασφάλειας Χανίων.

The post Χανιά: Θρίλερ με το τεμαχισμένο πτώμα | Την ταυτότητά του αναζητά η ΕΛΑΣ first appeared on Kriti24.gr.

Διαβάστηκε 33 φορές

Σχετικα Με Εμας

Discovercreta.gr

Οδηγός Πόλης

info(@)discovercreta.gr

Connect With Us

  youtube instagram