Δευτέρα, 20 Μαΐου 2024
Τέχνες 08 Μαΐου 2024

Πριν γεννηθεί το Μωρό της Ρόζμαρυ, υπήρχε το διαμέρισμα 7Α

Πριν γεννηθεί το Μωρό της Ρόζμαρυ, υπήρχε το διαμέρισμα 7Α Πριν γεννηθεί το Μωρό της Ρόζμαρυ, υπήρχε το διαμέρισμα 7Α Πριν γεννηθεί το Μωρό της Ρόζμαρυ, υπήρχε το διαμέρισμα 7Α
Βαθμολογήστε
(0 ψήφοι)

rosemary

Η πρωτότυπη ταινία «Το Μωρό της Ρόζμαρυ» ήταν υποψήφια για δύο Όσκαρ, εκ των οποίων κέρδισε το ένα για την ερμηνεία της Ruth Gordon. Το κούρεμα της Mia Farrow έγινε μόδα και το είχε επιμεληθεί ο Βιτάλ Σασούν.

Η νέα ταινία «Διαμέρισμα 7Α» εμπνέεται από τα γεγονότα του βιβλίου και της ταινίας του 1968 που μέχρι σήμερα θεωρείται από τις πιο τρομακτικές στην ιστορία του κινηματογράφου. Το prequel ίσως της πιο τρομακτικής ταινίας όλων των εποχών απέκτησε τίτλο, εταιρία παραγωγής και πρωταγωνίστρια. Ο λόγος για το «Apartment 7A», ή αλλιώς όλα όσα προηγήθηκαν της ιστορίας από το «Μωρό της Ρόζμαρυ».

Σε συνέχεια του βιβλίου του 1967, αλλά και της ταινίας του Ρομάν Πολάνσκι την επόμενη χρονιά, καθώς και της τηλεοπτικής μεταφοράς του 2014 με πρωταγωνίστρια τη Zoe Saldana (που παρουσιάστηκε στη φόρμα της μίνι τηλεοπτικής σειράς), ακολουθεί μια νέα παραγωγή, 10 ακριβώς χρόνια μετά από την τελευταία απόπειρα.

Το Paramount Plus αποφάσισε να γυρίσει και να διανείμει σε μορφή τηλεταινίας όσα προηγήθηκαν της μετακόμισης της Ρόζμαρυ και του συζύγου της στο διαμέρισμα που έμελλε να είναι η κόλαση της πρώτης. Η ταινία θα διαδραματίζεται το 1965 με πρωταγωνίστρια τη Julia Garner (στο ρόλο της ηθοποιού του διαμερίσματος 7Α), την Τάινα Χέινς (στο ρόλο της χορεύτριας), τη Μάρλι Σίου (στο ρόλο της Άννι Λουνγκ), τον Τζιμ Στέρτζες (στο ρόλο του Άλαν Μαρσάν), της Έιμυ Λίσον (στο ρόλο της Ρόουζμαρι Γούντχαους που στην πρωτότυπη ταινία είχε υποδυθεί η Μία Φάροου) και η Ντάιαν Γουίστ (στο ρόλο της Marguax). Τη σκηνοθεσία υπογράφει η Natalie Erika James.

Υπόθεση

Όταν μια νεαρή χορεύτρια αντιμετωπίζει μια καταστροφική τραυματική κακοποίηση, γοητεύεται από τη δύναμη των σκοτεινών δυνάμεων. Ένα ηλικιωμένο ζευγάρι με δυνατές διασυνδέσεις της υπόσχεται παντοτινή δόξα αν συνεχίσει να χρησιμοποιεί τις δυνάμεις της για τις ανάγκες των επιθυμιών τους. Μέσα από τα γεγονότα θα μάθουμε τι πραγματικά συνέβη στο διαμέρισμα 7Α πριν μετακομίσει η Rosemary.

www.ertnews.gr

Διαβάστηκε 7 φορές

Σχετικα Με Εμας

Discovercreta.gr

Οδηγός Πόλης

info(@)discovercreta.gr

Connect With Us

  youtube instagram