Κυριακή, 19 Μαΐου 2024
Τέχνες 06 Μαΐου 2024

Eurovision: Το ΕΡΤΝews στο Μάλμε της Σουηδίας – Απευθείας από την ΕΡΤ1 οι δυο ημιτελικοί και ο τελικός του Σαββάτου

Eurovision: Το ΕΡΤΝews στο Μάλμε της Σουηδίας – Απευθείας από την ΕΡΤ1 οι δυο ημιτελικοί και ο τελικός του Σαββάτου Eurovision: Το ΕΡΤΝews στο Μάλμε της Σουηδίας – Απευθείας από την ΕΡΤ1 οι δυο ημιτελικοί και ο τελικός του Σαββάτου Eurovision: Το ΕΡΤΝews στο Μάλμε της Σουηδίας – Απευθείας από την ΕΡΤ1 οι δυο ημιτελικοί και ο τελικός του Σαββάτου
Βαθμολογήστε
(0 ψήφοι)

SWEDEN-MUSIC-AWARD-EUROVISION

O παλμός του 68ου Διαγωνισμού Τραγουδιού της Eurovision χτυπάει αυτή την εβδομάδα στο Μάλμε της Σουηδίας. Αύριο (7/5) θα διεξαχθεί ο πρώτος ημιτελικός με τη συμμετοχή της Κύπρου και την Πέμπτη ο δεύτερος με την Ελλάδα. Το «Ζάρι» φαίνεται να έχει αφήσει πολύ καλές εντυπώσεις στους Εurofans ενώ η Μαρίνα Σάττι εντυπωσίασε στο τιρκουάζ χαλί.

«Μόλις βγήκαμε από την πρόβα του αυριανού σόου και πρέπει να σας πω ότι αυτό που έχουν ετοιμάσει φέτος εδώ στη Σουηδία είναι ένα πραγματικό υπερθέαμα το οποίο θα μπορέσει να παρακολουθήσει το κοινό μέσα από την ΕΡΤ1 αύριο (7/5) το βράδυ στις 22:00 ζωντανά ή ραδιοφωνικά μέσα από το Δεύτερο Πρόγραμμα» τόνισε ο απεσταλμένος του ΕΡΤNews στη Σουδία, Αλέξανδρος Μέμος.

«Δεν το περίμενα καθόλου έτσι όλο αυτό το ταξίδι. Πολλή χαρά υπάρχει σε όλο αυτό και πολλή στήριξη και αγάπη από τον κόσμο[…] αυτό είναι η μουσική, χαρά, μοιρασιά, επικοινωνία» δήλωσε η Μαρίνα Σάττι.

Στο Μάλμε έχουν ήδη αρχίσει να συρρέουν άνθρωποι από όλο τον κόσμο για να παρακολουθήσουν από κοντά τον μεγαλύτερο τηλεοπτικό μουσικό διαγωνισμό του πλανήτη. Όπως λένε «(Η Eurovision) είναι διασκέδαση και ψυχαγωγία και μου αρέσει το αίσθημα της ενότητας που προάγεται μέσα από τη μουσική».

Το «Ζάρι» της Μαρίνας Σάττι έχει προκαλέσει πολύ θετικές εντυπώσεις και σε Έλληνες και σε ξένους Εurofans. «Μου αρέσει (το Ζαρι) είναι πολύ ελληνικό!» λένε ενώ άλλοι αναφέρουν ότι «είναι ενα τραγούδι με ελληνικό ήχο, παραδοσιακό, το οποίο θεωρώ θα έχει απήχηση στο κοινό και ειδικά στους Ευρωπαίους τηλεθεατές».

Το Μάλμε έχει ξεκινήσει τις τελευταίες μέρες να στολίζεται και να μεταμορφώνεται για τις ανάγκες της Eurovision. Ήδη από το Σάββατο έχει ανοίξει και το Eurovision Village όπου καθ’ όλη τη διάρκεια της εβδομάδας θα φιλοξενήσει μεγάλες εκδηλώσεις και πάρτι. Στο Eurovision Village επίσης στη διάρκεια των μεγάλων shows θα βρεθεί και πολύς κόσμος για να παρακολουθήσει από γιγαντοοθόνες τους ημιτελικούς και τον μεγάλο τελικό το Σάββατο 11 Μαΐου.

Προς το παρόν όλα τα βλέμματα είναι στραμμένα στον ημιτελικό της Τρίτης στον οποίο 16 χώρες θα διεκδικήσουν μια θέση στον μεγάλο τελικό, ανάμεσα τους και η Κύπρος με τη νεαρή Silia Kapsis, η οποία θα ανοίξει τον διαγωνισμό.

Οι τηλεθεατές μπορούν να παρακολουθήσουν τη φετινή Eurovision ζωντανά στις 22.00 το βράδυ στην ΕΡΤ1 και ραδιοφωνικά στο Δεύτερο Πρόγραμμα.

Αποστολή στο Μάλμε: Αλέξανδρος Μέμος

Σχετικά Άρθρα: Eurovision 2024: Ο Α’ Ημιτελικός, απευθείας από τη Σουηδία, στην ΕΡΤ1

Eurovision Night στην ΕΡΤ1 με την Τζένη Μελιτά – Τα βράδια των Ημιτελικών 7 & 9 Μαΐου και του Τελικού 11 Μαΐου

www.ertnews.gr

Διαβάστηκε 12 φορές

Σχετικα Με Εμας

Discovercreta.gr

Οδηγός Πόλης

info(@)discovercreta.gr

Connect With Us

  youtube instagram