Τρίτη, 30 Απριλίου 2024
Τέχνες 01 Απριλίου 2024

Η μουσική παράσταση «Γιατί να Φοβόμαστε» στο Red Jasper Cabaret Theatre

Η μουσική παράσταση «Γιατί να Φοβόμαστε» στο Red Jasper Cabaret Theatre Η μουσική παράσταση «Γιατί να Φοβόμαστε» στο Red Jasper Cabaret Theatre Η μουσική παράσταση «Γιατί να Φοβόμαστε» στο Red Jasper Cabaret Theatre
Βαθμολογήστε
(0 ψήφοι)

γιατι να φοβομαστε

Η Μαρία Μπεθάνη και ο Κωνσταντίνος Γεωργίου παρουσιάζουν τη μουσική παράσταση «Γιατί να Φοβόμαστε». Τα τραγούδια μπερδεύονται με ποιήματα και καυστικές στιχομυθίες που αφορούν στους φόβους με σκοπό να τους ξορκίσουν. Παράξενες ιστορίες που κάτι μας θυμίζουν, γελοίες συμπτώσεις που λίγο μας ξενίζουν και φυσικά η έννοια του τυχαίου συμμετέχουν εξίσου σε αυτή την περίεργη γιορτή απομάκρυνσης των φόβων.
Η Μαρία γράφει τραγούδια και ποιήματα από μικρή. Αποφασίζει την περίοδο του lockdown να ολοκληρώσει και να κυκλοφορήσει το πρώτο της album «Γιατί να φοβόμαστε». Αγαπάει πολύ τις λέξεις και πιστεύει στα θαύματα. Έτσι εκδίδει την πρώτη της ποιητική συλλογή «Θαύμα» από τις εκδόσεις Μετρονόμος. Αργότερα κυκλοφορεί το single της «Άλλα» και πρόσφατα το single «Lemonpie». Φοβάται πολύ τις αλλαγές. Το νέο όμως album που ετοιμάζει ονομάζεται «Όλα αλλάζουν».
Ο Κωσταντίνος ανακαλύπτοντας τη μαγεία των ήχων της κιθάρας, αλλά και την ένταση των λέξεων που συχνά συνοδεύουν, αποφασίζει από νωρίς να δοθεί σε αυτό παρέα με το φόβο του άγνωστου. Παράλληλα με τη συμμετοχή του σε μουσικά σχήματα, κι έχοντας στα σκαριά τον πρώτο του προσωπικό δίσκο, επιλέγει για αυτή την παράσταση κάποια δικά του ανέκδοτα τραγούδια καθώς και διασκευές για σόλο κιθάρα συναντώντας, μ’ ένα τρόπο, αγαπημένους του δημιουργούς.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ
KYΡΙΑΚΗ 7/4 στις 21.00
Red Jasper Cabaret Theatre, Κεφαλληνίας 18, Αθήνα

www.ertnews.gr

Διαβάστηκε 11 φορές

Σχετικα Με Εμας

Discovercreta.gr

Οδηγός Πόλης

info(@)discovercreta.gr

Connect With Us

  youtube instagram