Κυριακή, 28 Απριλίου 2024
Τέχνες 29 Μαρτίου 2024

Το ΦΚΘ υποδέχεται το 24ο Φεστιβάλ Γαλλόφωνου Κινηματογράφου της Ελλάδος στη Θεσσαλονίκη

Το ΦΚΘ υποδέχεται το 24ο Φεστιβάλ Γαλλόφωνου Κινηματογράφου της Ελλάδος στη Θεσσαλονίκη Το ΦΚΘ υποδέχεται το 24ο Φεστιβάλ Γαλλόφωνου Κινηματογράφου της Ελλάδος στη Θεσσαλονίκη Το ΦΚΘ υποδέχεται το 24ο Φεστιβάλ Γαλλόφωνου Κινηματογράφου της Ελλάδος στη Θεσσαλονίκη
Βαθμολογήστε
(0 ψήφοι)

H εξαιρετικά επιτυχημένη συνεργασία του Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης με το Γαλλικό Ινστιτούτο Ελλάδος και το Γαλλικό Ινστιτούτο Θεσσαλονίκης συνεχίζεται για μία ακόμη χρονιά. Πιο συγκεκριμένα, από την Πέμπτη 4 έως την Τετάρτη 10 Απριλίου 2024 υποδεχόμαστε στην αίθουσα Σταύρος Τορνές (Αποθήκη 1, Λιμάνι)  μια επιλογή από 13 ταινίες από το 24ο Φεστιβάλ Γαλλόφωνου Κινηματογράφου Ελλάδος.  

Η έναρξη των προβολών στη Θεσσαλονίκη θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 4 Απριλίου στις 20:00 με το Divertimento της Marie-Castille Mention-Schaar, μια ταινία για την αποφασιστικότητα και το πάθος δύο 17χρονων κοριτσιών που κατορθώνουν να κάνουν το όνειρό τους πραγματικότητα, δημιουργώντας τη δική τους συμφωνική ορχήστρα. Στη Θεσσαλονίκη θα βρεθεί η Naomi Amarger που υπογράφει τη διεύθυνση φωτογραφίας της ταινίας, η οποία θα συνομιλήσει με το κοινό. 

Γενική είσοδος: 6€

Κάρτα 5 εισιτηρίων: 20€

Περισσότερες πληροφορίες και πρόγραμμα προβολών ΕΔΩ.

www.ertnews.gr

Διαβάστηκε 15 φορές

Σχετικα Με Εμας

Discovercreta.gr

Οδηγός Πόλης

info(@)discovercreta.gr

Connect With Us

  youtube instagram