Σάββατο, 18 Μαΐου 2024
Τέχνες 23 Μαΐου 2023

“Η Ζωγραφιά του Θεού”: Μία ταινία για ένα κορίτσι ΑμεΑ που φιλοδοξεί να αλλάξει τον κόσμο

“Η Ζωγραφιά του Θεού”: Μία ταινία για ένα κορίτσι ΑμεΑ που φιλοδοξεί να αλλάξει τον κόσμο “Η Ζωγραφιά του Θεού”: Μία ταινία για ένα κορίτσι ΑμεΑ που φιλοδοξεί να αλλάξει τον κόσμο “Η Ζωγραφιά του Θεού”: Μία ταινία για ένα κορίτσι ΑμεΑ που φιλοδοξεί να αλλάξει τον κόσμο
Βαθμολογήστε
(0 ψήφοι)

Screenshot_5

 “Η Ζωγραφιά του Θεού είναι μία τρυφερή κωμωδία για ένα κορίτσι ΑΜΕΑ, την Νανά που υποδύεται η Μαρία-Χριστίνα Τζαβάρα, η οποία φιλοδοξεί να αλλάξει τον κόσμο και θα παρουσιάζεται στο κινηματοθέατρο Αθήναιον έως την ερχόμενη Τετάρτη. Πρόκειται για μία προκλητική κωμωδία, όπου όλα μπλέκονται με απρόσμενο τρόπο.

Ο αιφνίδιος θάνατος της μητέρας της οικογένειας, ξαναφέρνει τον Δημήτρη στην Ελλάδα. Σκοπός του είναι να βάλει την ανάπηρη αδελφή του σε ίδρυμα και να ζήσει ευτυχισμένος με τη σύντροφό του στο πατρικό. Μέσα από συνεχόμενες κωμικές ανατροπές η κοσμοθεωρία του αλλάζει.

Σύμφωνα με την ηθοποιό, Εύη Καραδήμα,  αυτό το κορίτσι που εκπέμπει φως στη σκηνή, δείχνει μέσα από την ερμηνεία της, τις αλλαγές που επιφέρει σε μία οικογένεια ο ερχομός ενός παιδιού με αναπηρία. Η ιδέα ανήκει στον Ιάκωβο Μυλωνά, ο οποίος, όπως είπε, περιβάλλει το όλο θέμα με κωμικό τρόπο.

www.ertnews.gr

Διαβάστηκε 93 φορές

Σχετικα Με Εμας

Discovercreta.gr

Οδηγός Πόλης

info(@)discovercreta.gr

Connect With Us

  youtube instagram