Κυριακή, 05 Μαΐου 2024
Τέχνες 05 Μαΐου 2023

Σινέ Αμαρυλλίς: Πρεμιέρα με ευαισθησία στα άτομα με αναπηρία

Σινέ Αμαρυλλίς: Πρεμιέρα με ευαισθησία στα άτομα με αναπηρία Σινέ Αμαρυλλίς: Πρεμιέρα με ευαισθησία στα άτομα με αναπηρία Σινέ Αμαρυλλίς: Πρεμιέρα με ευαισθησία στα άτομα με αναπηρία
Βαθμολογήστε
(0 ψήφοι)

thumbnail_sddefault

Ο κινηματογράφος Αμαρυλλίς ξεκινάει σήμερα (5/5) τις προβολές του με μια ταινία βαθιά ευαισθητοποιημενη για τα παιδιά που αντιμετωπίζουν τις δυσκολίες ως ευλογίες.

«Η ΖΩΓΡΑΦΙΑ ΤΟΥ ΘΕΟΥ» περιγράφει την ιστορία της Θεοδώρας, μιας κοπέλας η οποία γεννήθηκε με ένα πρόβλημα αναπηρίας. Στο πλευρό της, βρίσκεται πάντα ο αδελφός της Δημήτρης αλλά και η μητέρα τους, που από την αρχή την θεωρούσε ως δώρο θεού και της έδωσε όλη την αγάπη και την φροντίδα που χρειάζεται.

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον έχει πως για αυτό το τριήμερο ειδικά, η είσοδος θα είναι… η έξοδος του κινηματογράφου καθώς εκείνο το σημείο του κινηματογράφου είναι πιο προσβάσιμο σε άτομα με κινητικά προβλήματα και αναπηρία.

Ο υπεύθυνος του κινηματογράφου, με αυτή την κίνηση εγκαινιάζει τη σεζόν προσφέροντας το μήνυμα της ανθρωπιάς και του πολιτισμού στον δήμο της Αγίας Παρασκευής που φιλοξενεί δίπλα από την κεντρική του πλατεία τον διατηρητέο κινηματογράφο.

www.ertnews.gr

Διαβάστηκε 72 φορές

Σχετικα Με Εμας

Discovercreta.gr

Οδηγός Πόλης

info(@)discovercreta.gr

Connect With Us

  youtube instagram