Παρασκευή, 26 Απριλίου 2024
Ειδήσεις 27 Απριλίου 2023

Α. Σκέρτσος: Θιασώτες παραλυσίας οι υποστηρικτές των χωρίς πρόγραμμα κυβερνήσεων συνεργασίας – Αύριο το ψηφοδέλτιο Επικρατείας της ΝΔ

Βαθμολογήστε
(0 ψήφοι)

Skertsos

Χρειάστηκαν μόλις πέντε μέρες για να φανεί ότι οι θιασώτες της απλής αναλογικής και των έτσι χωρίς πρόγραμμα κυβερνήσεων συνεργασίας είναι απλώς θιασώτες της ακυβερνησίας και της παραλυσίας τόνισε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Άκης Σκέρτσος.

Παρακολουθούμε όλες αυτές τις μέρες μια Βαβέλ, ένα θέατρο του παραλόγου το οποίο αναδεικνύει γιατί είναι επικίνδυνο να πάμε στην κάλπη της 21ης Μαΐου με χαλαρή ψήφο, σημείωσε μεταξύ άλλων.

Σε άλλο σημείο είπε ότι για αυτό λέμε ότι η μόνη καθαρή πρόταση διακυβέρνησης είναι αυτή που έχει διατυπώσει από την αρχή ο Κυριάκος Μητσοτάκης. «Μια πρόταση που δεν διαταράσσει τη δυναμική πορεία ανάκαμψης της οικονομίας και των εισοδημάτων. Αυτοδύναμη κυβέρνηση ενός κόμματος, αλλά όχι ενός χρώματος που έχει συγκεκριμένο πρόγραμμα ώστε να συνεχίσει η χώρα στον δρόμο της σιγουριάς, της σταθερότητας και της προόδου. Μακριά από τα φαντάσματα του χθες».

Με διαπιστευτήριο το σύνθημά μας “το είπαμε το κάναμε” διεκδικούμε εκ νέου την εμπιστοσύνη των πολιτών στις πολύ κρίσιμες εκλογές της 21ης Μαΐου που δεν δικαιολογείται καμία χαλαρή ψήφος, ανέφερε ο κ. Σκέρτσος.

Ακόμα έκανε γνωστό ότι αύριο το πρωί θα ανακοινώσει το ψηφοδέλτιο Επικρατείας της ΝΔ.

Ο κ. Τσίπρας κάνει αυτό που λέμε στη γλώσσα της επικοινωνίας mirroring και βρίσκεται σε αμηχανια, ανέφερε απαντώντας σε σχετική ερώτηση.

Κείμενο σε εξέλιξη

www.ertnews.gr

Διαβάστηκε 88 φορές

Σχετικα Με Εμας

Discovercreta.gr

Οδηγός Πόλης

info(@)discovercreta.gr

Connect With Us

  youtube instagram