Τρίτη, 14 Μαΐου 2024
Οικονομία 23 Ιανουαρίου 2024

Στη Λάρισα ο Χ. Θεοχάρης – Σειρά συναντήσεων και συνεργασία με τοπικούς φορείς

Στη Λάρισα ο Χ. Θεοχάρης – Σειρά συναντήσεων και συνεργασία με τοπικούς φορείς Στη Λάρισα ο Χ. Θεοχάρης – Σειρά συναντήσεων και συνεργασία με τοπικούς φορείς Στη Λάρισα ο Χ. Θεοχάρης – Σειρά συναντήσεων και συνεργασία με τοπικούς φορείς
Βαθμολογήστε
(0 ψήφοι)

[364680] ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ ΓΙΑ ΤΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΟΥ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΟΥ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟΥ (ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ ΣΩΤΗΡΗΣ/EUROKINISSI)

Στη Λάρισα μεταβαίνει σήμερα Τρίτη 23 Ιανουαρίου 2024 ο Υφυπουργός Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών, Χάρης Θεοχάρης, προκειμένου να έχει σειρά συναντήσεων και διά ζώσης συνεργασία με τοπικούς οικονομικούς φορείς.

Συγκεκριμένα, ο κ. Θεοχάρης θα επισκεφτεί στις 10:00 π.μ. τη ΔΟΥ Λάρισας. Στις 11:30 π.μ. θα ακολουθήσει επίσκεψη του Υφυπουργού στην Υπηρεσία Ερευνών και Διασφάλισης Δημοσίων Εσόδων (ΥΕΔΔΕ) Λάρισας.

Κατόπιν, στις 12:30 μ.μ. ο κ. Χάρης Θεοχάρης θα έχει συνάντηση εργασίας με εκπροσώπους φορέων, καθώς και με το διοικητικό συμβούλιο του Οικονομικού Επιμελητηρίου Λάρισας. Αμέσως μετά θα γίνουν δηλώσεις στα ΜΜΕ.

Η επίσκεψη του κ. Θεοχάρη στη Λάρισα εντάσσεται στο πλαίσιο της γενικότερης προσπάθειας που καταβάλλει η Κυβέρνηση, με στόχο την ενίσχυση της περιφέρειας, την άμεση επίλυση ζητημάτων, τα οποία σχετίζονται με κατά τόπους ιδιαιτερότητες, και την επιτάχυνση των μεταρρυθμίσεων.

www.ertnews.gr

Διαβάστηκε 27 φορές

Σχετικα Με Εμας

Discovercreta.gr

Οδηγός Πόλης

info(@)discovercreta.gr

Connect With Us

  youtube instagram