Κυριακή, 19 Μαΐου 2024
Ειδήσεις 06 Μαΐου 2024

Επίσκεψη Στ. Κασσελάκη στους Παξούς – Από την Τρίτη περιοδεία σε Θεσπρωτία, Πρέβεζα και Άρτα

Βαθμολογήστε
(0 ψήφοι)

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ - ΠΣ ΣΤΕΦΑΝΟΥ ΚΑΣΣΕΛΑΚΗ ΣΤΟΝ ΝΑΥΤΙΚΟ ΣΤΑΘΜΟ ΚΕΡΚΥΡΑΣ  (ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ / EUROKINISSI)

Ολοκληρώνει την επίσκεψή του στην Κέρκυρα ο Στέφανος Κασσελάκης. Σήμερα (6/5) επισκέφθηκε τους Παξούς, ενώ από αύριο αρχίζει την περιοδεία του σε Θεσπρωτία, Πρέβεζα και Άρτα.

O πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ στους Παξούς είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με επιχειρηματίες, με τουριστικούς παράγοντες, με παράγοντες της διοίκησης, αλλά και με αρκετό κόσμο. Βρέθηκε αρχικά στην πρωτεύουσα του νησιού όπου μάλιστα συμμετείχε στη λιτάνευση της εικόνας Αναστάσεως, μία τελετή που παραδοσιακά γίνεται τη δεύτερη μέρα του Πάσχα.
Στη συνέχεια μετέβη στην Πλάκα όπου άκουσε από τους ανθρώπους των Παξών για τα προβλήματα που έχει το μικρό νησί, το οποίο έχουν να κάνουν με τις υποδομές, έχουν να κάνουν με συστήματα οδοποιίας και με ζητήματα σύνδεσης τόσο με την Κέρκυρα όσο και με την ηπειρωτική ακτή. Του είπαν ότι το χειμώνα τα δρομολόγια τα οποία γίνονται είναι πλέον λίγα, δεν εξυπηρετούν τους κατοίκους και το νησί παραμένει ακόμα και για μέρες αποκλεισμένο. Αναφέρθηκαν οι επιχειρηματίες της περιοχής στο ότι εδώ και μερικούς μήνες δεν υπάρχει ούτε ένα υποκατάστημα τραπεζών στο νησί αυτό, κάτι το οποίο δυσκολεύει ακόμα περισσότερο την εμπορική δραστηριότητα, καθώς επίσης και ζητήματα συνδέονται με την ανάπτυξη των Παξών.

Ρεπορτάζ: Γιάννης Ανδριώτης

www.ertnews.gr

Διαβάστηκε 11 φορές

Σχετικα Με Εμας

Discovercreta.gr

Οδηγός Πόλης

info(@)discovercreta.gr

Connect With Us

  youtube instagram