Σάββατο, 04 Μαΐου 2024
Ειδήσεις 23 Απριλίου 2024

Κυβερνητικές πηγές για Φάμελλο: Περίεργο η αντιπολίτευση να ζητά το λόγο για την οικονομία συνεχίζοντας να καλλιεργεί τη λογική των λεφτόδεντρων

Βαθμολογήστε
(0 ψήφοι)

[368458] ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΣΤΗΝ ΟΛΟΜΕΛΕΙΑ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟΥ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΕΘΝΙΚΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ (ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ/EUROKINISSI)

Αίτημα για τη διεξαγωγή προ ημερησίας διάταξης συζήτηση στη Βουλή για την ακρίβεια κατέθεσε ο ΣΥΡΙΖΑ, με την κυβέρνηση να λέει από την πλευρά της ότι είναι προφανές ότι ο πρωθυπουργός θα απαντήσει στη Βουλή για την οικονομία.

Παράλληλα, από την κυβέρνηση ανέφεραν ότι βρίσκουν πολύ θετικό το γεγονός ότι ο ΣΥΡΙΖΑ θέλει να μιλήσουμε για την οικονομία. Επίσης, χαρακτήριζαν περίεργο το γεγονός ότι το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης ζητάει το λόγο για την οικονομία, συνεχίζοντας να καλλιεργεί ακόμη και σήμερα τη λογική των λεφτόδεντρων, εγκαλώντας την κυβέρνηση που πήρε την οικονομία από την κατάσταση που ήταν και την έφτασε στο σημείο ανάπτυξης που βρίσκεται σήμερα.

Από την κυβέρνηση εκφράζουν ακόμα την ελπίδα ότι μέχρι να γίνει η συζήτηση, ο ΣΥΡΙΖΑ θα έχει κάνει την κοστολόγηση του προγράμματός του.

www.ertnews.gr

Διαβάστηκε 3 φορές

Σχετικα Με Εμας

Discovercreta.gr

Οδηγός Πόλης

info(@)discovercreta.gr

Connect With Us

  youtube instagram