Σάββατο, 04 Μαΐου 2024
Ειδήσεις 21 Δεκεμβρίου 2023

Ο καιρός με την Ν. Ζιακοπούλου: Βροχές και καταιγίδες την Πέμπτη – Ποιες περιοχές επηρεάζονται

Βαθμολογήστε
(0 ψήφοι)

Ισχυρές οι καταιγίδες στα νότια τις επόμενες ώρες, σύμφωνα με τη μετεωρολόγο της ΕΡΤ Νικολέτα Ζιακοπούλου. Πιο έντονα θα είναι τα φαινόμενα κυρίως σε ανατολικό Αιγαίο και Δωδεκάνησα. Παραμένουν ευοίωνα τα προγνωστικά στοιχεία για ήπιο καιρό χωρίς προβλήματα σε στεριά και θάλασσα έως τα Χριστούγεννα.

Πιο αναλυτικά, την Πέμπτη περιμένουμε λίγες νεφώσεις τοπικά αυξημένες με παροδικές βροχές σε Πελοπόννησο και ανατολική Στερεά και καταιγίδες στο Αιγαίο και την Κρήτη, πιο ισχυρές σε ανατολικό Αιγαίο και Δωδεκάνησα. Οι άνεμοι βορειοδυτικοί 5 με 6 μποφόρ και στα Δωδεκάνησα πρόσκαιρα νότιοι 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία το μεσημέρι θα φτάσει στα κεντρικά και τα βόρεια τους 14 βαθμούς, εως 15 με 17 στα υπόλοιπα.

Στην Αττική περιμένουμε τοπικές βροχές μέχρι το μεσημέρι. Οι άνεμοι βόρειοι έως 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία από 9 έως 16 βαθμούς.

Στην Θεσσαλονίκη θα έχουμε λίγες νεφώσεις.  Οι άνεμοι βορειοδυτικοί έως 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία από 3 έως 13 βαθμούς.

Η Παρασκευή θα περάσει με παροδική συννεφιά και βροχές κυρίως στη δυτική Ελλάδα και το ανατολικό Αιγαίο. Οι άνεμοι δυτικοί έως 7 μποφόρ στα νότια. Η θερμοκρασία δεν θα αλλάξει σημαντικά.

Νικολέτα Ζιακοπούλου, Φυσικός-Μετεωρολόγος (ΜSc.)

www.ertnews.gr

Διαβάστηκε 30 φορές

Σχετικα Με Εμας

Discovercreta.gr

Οδηγός Πόλης

info(@)discovercreta.gr

Connect With Us

  youtube instagram