Σάββατο, 18 Μαΐου 2024
Ειδήσεις 22 Φεβρουαρίου 2023

Ο καιρός με τον Σάκη Αρναούτογλου: Συννεφιά την Πέμπτη – Ηλιοφάνεια κατά διαστήματα την Καθαρά Δευτέρα

Βαθμολογήστε
(0 ψήφοι)

kite

Με κατά τόπους χαμηλές νεφώσεις θα ξεκινήσει το πρωί της Πέμπτης, στις περισσότερες παράκτιες περιοχές της Δυτικής και Βόρειας Ελλάδας και τοπικές ομίχλες στα βόρεια τμήματα της χώρας.

Από το μεσημέρι και μετά σύννεφα από τα δυτικά-βορειοδυτικά θα πυκνώσουν και μέχρι το απόγευμα θα επηρεάσουν ολόκληρη τη χώρα. Το βράδυ αναμένονται τοπικές βροχές στη Βόρεια Ελλάδα.

Οι άνεμοι, γενικά εξασθενημένοι, θα πνέουν από διάφορες διευθύνσεις στα 3 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία στα ηπειρωτικά θα φτάσει μέχρι και τους 19 βαθμούς Κελσίου.

Στην Αττική αναμένεται αρκετή ηλιοφάνεια το πρωί, στην πορεία της ημέρας όμως θα επικρατήσει συννεφιά κατά τόπους αυξημένη. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 7 έως 16 βαθμούς Κελσίου και οι άνεμοι στα 2 με 4 μποφόρ.

Στην Θεσσαλονίκη και την Κεντρική Μακεδονία τις πρωινές ώρες η ορατότητα θα είναι περιορισμένη κατά τόπους, λόγω χαμηλών νεφώσεων. Από το μεσημέρι και μετά αναμένεται συννεφιά που θα πυκνώνει κατά τη διάρκεια της ημέρας. Τη νύχτα υπάρχει η πιθανότητα για τοπικές βροχές, κυρίως στην περιοχή του Θερμαϊκού κόλπου. Οι άνεμοι θα πνέουν ανατολικοί στα 3 με 5 μποφόρ και η θερμοκρασία από 7 έως 15 βαθμούς Κελσίου.

Την Καθαρά Δευτέρα ο καιρός θα είναι άστατος, θα υπάρχουν δηλαδή μεγάλα διαστήματα ηλιοφάνειας με κάποιες τοπικές συννεφιές και μπόρες.

Αναλυτικά η πρόγνωση του καιρού από τον Σάκη Αρναούτογλου:

www.ertnews.gr

Διαβάστηκε 95 φορές

Σχετικα Με Εμας

Discovercreta.gr

Οδηγός Πόλης

info(@)discovercreta.gr

Connect With Us

  youtube instagram