Πέμπτη, 02 Μαΐου 2024
Ειδήσεις 05 Μαΐου 2023

Ο καιρός με την Ν. Ζιακοπούλου: Σαββατοκύριακο με ηλιοφάνεια και 25άρια (video)

Βαθμολογήστε
(0 ψήφοι)

Το Σαββατοκύριακο έρχεται «κανονικός», ανοιξιάτικος καιρός στις περισσότερες περιοχές, με ήλιο αλλά και άνοδο της θερμοκρασίας σύμφωνα με τη μετεωρολόγο της ΕΡΤ Νικολέτα Ζιακοπούλου.

Πιο αναλυτικα, το Σάββατο στο νότιο Αιγαίο και την Κρήτη περιμένουμε αρκετή συννεφιά με πρόσκαιρες βροχές. Στην υπόλοιπη χώρα θα επικρατήσει γενικά ηλιοφάνεια, ίσως με ελάχιστες βροχές στα πιο ορεινά.  Οι άνεμοι βόρειοι έως 4 μποφόρ στο Ιόνιο, εως 7, τοπικά και 8 μποφόρ στο Αιγαίο. Η θερμοκρασία το μεσημέρι θα φτάσει στο Ιόνιο και τα ηπειρωτικά τους 23 με 25 βαθμούς, εως 20 στο Αιγαίο.

Στην Αττική περιμένουμε λίγες τοπικές νεφώσεις και αρκετή ηλιοφάνεια. Οι άνεμοι βόρειοι εως 7 μποφόρ με εξασθένηση. Η θερμοκρασία από 14 έως 23 βαθμούς.

Και στην Θεσσαλονίκη θα έχουμε λίγη παροδική συννεφιά. Οι άνεμοι γενικά ασθενείς. Η θερμοκρασία από  12 έως 21 βαθμούς.

Η Κυριακή θα περάσει με αρκετή ηλιοφάνεια και πολύ λίγες βροχές στην Κρήτη και στα βόρεια κυρίως ορεινά. Οι βοριάδες στο Αιγαίο εως 5 με 6 μποφορ, η θερμοκρασία εως 25 βαθμούς.

Την Δευτέρα, η μέρα θα είναι αρκετά καλή καιρικά με λίγες μόνο νεφώσεις και κάποιες μπορες το μεσημέρι και το απόγευμα στα πιο ορεινά. Οι άνεμοι δεν θα ξεπερνούν τα 5 μποφόρ, η θερμοκρασία δεν θα αλλάξει σημαντικά. Περισσότερες βροχές θα εχουμε την Τρίτη κυρίως στη βόρεια Ελλάδα.

Νικολέτα Ζιακοπούλου, Φυσικός-Μετεωρολόγος (ΜSc.)

www.ertnews.gr

Διαβάστηκε 75 φορές

Σχετικα Με Εμας

Discovercreta.gr

Οδηγός Πόλης

info(@)discovercreta.gr

Connect With Us

  youtube instagram