Τρίτη, 30 Απριλίου 2024
Ειδήσεις 05 Μαΐου 2023

Μητσοτάκης από Λεχαινά: Εμείς μιλάμε για το μέλλον – Αφήνουμε κάποιους να γυρνούν στο 1981

Βαθμολογήστε
(0 ψήφοι)

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ ΚΥΡΙΑΚΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΣΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΗΛΕΙΑΣ ΚΑΙ ΑΧΑΪΑΣ(ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΑΠΑΜΗΤΣΟΣ/ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ/EUROKINISSI)

Ο Πρωθυπουργός και Προέδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκος Μητσοτάκης, μίλησε σήμερα (05.05.2023) σε συγκέντρωση πολιτών στα Λεχαινά.

Όπως ανέφερε ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης κατά τον χαιρετισμό του σε πολίτες στα Λεχαινά: «Αυτή τη στιγμή υπάρχει μία σοβαρή πρόταση διακυβέρνησης. Είναι μία πρόταση διακυβέρνησης που απευθύνεται σε όλους. Από την πρώτη στιγμή, το 2019, είπα ότι ο σκοπός μου είναι να ενώσω τον ελληνικό λαό και να απευθυνθώ σε όλες τις Ελληνίδες και σε όλους τους Έλληνες, ανεξαρτήτως του τι ψήφισαν.

Τίμησα αυτή μου τη δέσμευση και δεν πρόκειται να υποκύψω τις τελευταίες 15 μέρες της προεκλογικής περιόδου στο παιχνίδι του διχασμού και της πόλωσης. Εγώ θα μιλώ για το μέλλον, αφήνω τους άλλους να μιλούν για το παρελθόν», εξήγησε.

«Εμείς μιλάμε για το μέλλον»

«Ας μιλήσουμε, λοιπόν, για το μέλλον και όχι για το παρελθόν. Κι ας αφήσουμε κάποιους να ασχολούνται σε ποιον ανήκει -λέει- η παρακαταθήκη του Ανδρέα, να γυρνούν στο 1981.

Εγώ θέλω να μιλάω για την Ελλάδα του 2023, για το πώς θα μειώσουμε φόρους, για το πώς θα μειώσουμε τις εισφορές και για το πώς θα δημιουργήσουμε νέες θέσεις εργασίας, για το πώς θα βελτιώσουμε την υγεία, την παιδεία. Αυτά σας ενδιαφέρουν. Αφήστε τους άλλους, λοιπόν, να τσακώνονται για το παρελθόν» τόνισε ο κ. Μητσοτάκης προσθέτοντας ότι «εμείς είμαστε εδώ για να μιλήσουμε για το μέλλον, για το σχέδιό μας, για μία Ελλάδα ισχυρή, μία Ελλάδα παραγωγική, μία Ελλάδα η οποία θα προσελκύει ξένες επενδύσεις.

Μια Ελλάδα η οποία θα στηρίξει όλους τους τομείς της οικονομικής δραστηριότητας, όχι μόνο τον πρωτογενή τομέα  αλλά και τον τριτογενή», είπε ο κ. Μητσοτάκης.

www.ertnews.gr

Διαβάστηκε 53 φορές

Σχετικα Με Εμας

Discovercreta.gr

Οδηγός Πόλης

info(@)discovercreta.gr

Connect With Us

  youtube instagram