Σάββατο, 04 Μαΐου 2024
Ειδήσεις 28 Απριλίου 2023

Σύλληψη δύο ανδρών 40 και 48 ετών για τη δολοφονία του Γιώργου Καραϊβάζ 

Βαθμολογήστε
(0 ψήφοι)

karaivaz990

Δύο συλλήψεις ήταν το μέχρι στιγμής αποτέλεσμα των ερευνών της Ελληνικής Αστυνομίας για τη δολοφονία του Γιώργου Καραϊβάζ. Για τα δύο πρόσωπα που εμπλέκονται στη δολοφονία του αδικοχαμένου δημοσιογράφου εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης από το 30ο Ανακριτικό Τμήμα Αθηνών.

Οι συλληφθέντες είναι ημεδαποί 40 και 48 ετών. Σύμφωνα με πληροφορίες, πρόκειται για δύο αδέλφια, τα οποία εκτός από τη δολοφονία του δημοσιογράφου, εμπλέκονται και σε δολοφονία πυγμάχου.

Σημειώνεται ότι, σύμφωνα με πηγές της ΕΛΑΣ, στη δικογραφία περιλαμβάνονται άλλα δυο άτομα, τα οποία δεν έχουν ακόμη συλληφθεί. Οι δύο συλληφθέντες πρόκειται να οδηγηθούν στον εισαγγελέα.

Το πρωί του Σαββάτου 29/4 στις 10.30πμ στην αίθουσα «Π. Μπακογιάννης» του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη, θα πραγματοποιηθεί παρουσίαση σχετικά με τις δύο συλλήψεις.

Υπενθυμίζεται ότι η δολοφονία του δημοσιογράφου Γιώργου Καραϊβάζ τελέστηκε την 9η Απριλίου 2021.

«Είχαμε πει, από την πρώτη στιγμή, ότι θα κάνουμε τα πάντα για να εξιχνιαστεί η δολοφονία του Γιώργου Καραϊβάζ. Όσος χρόνος και αν χρειαστεί να περάσει.

Οι έρευνες της ΕΛ.ΑΣ. επιταχύνθηκαν το τελευταίο χρονικό διάστημα και είχαν αποτέλεσμα, που οδηγεί στην εξιχνίαση άλλης μίας δολοφονίας.Όσοι χρησιμοποίησαν αυτή την τραγική υπόθεση, για να συκοφαντήσουν το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη, την Κυβέρνηση συνολικά και την Ελληνική Αστυνομία, οφείλουν μία συγγνώμη.

Συνεχίζουμε όλα όσα πρέπει για την πλήρη εξιχνίαση της υπόθεσης. Τον λόγο έχει πλέον η Δικαιοσύνη», τονίζει ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Τάκης Θεοδωρικάκος.

www.ertnews.gr

Διαβάστηκε 71 φορές

Σχετικα Με Εμας

Discovercreta.gr

Οδηγός Πόλης

info(@)discovercreta.gr

Connect With Us

  youtube instagram