Κυριακή, 19 Μαΐου 2024
Ειδήσεις 15 Φεβρουαρίου 2023

Υπόθεση Πάτρας: «Βροχή» ερωτήσεων από τον συνήγορο υπεράσπισης της κατηγορούμενης στον εν διαστάσει σύζυγο

Βαθμολογήστε
(0 ψήφοι)

Ένα διαρκές «σφυροκόπημα» ερωτήσεων δέχεται από το πρωί ο Μάνος Δασκαλάκης στη δίκη για το θάνατο της πρωτότοκης κόρης του, για τον οποίο κατηγορείται η εν διαστάσει σύζυγός του. Ο κ. Δασκαλάκης επανέλαβε την εκτίμησή του ότι η κατηγορούμενη σκηνοθέτησε την αιφνίδια ασθένεια της πρωτότοκης κόρης τους, τον Απρίλιο του 2021 για να τον εκδικηθεί επειδή είχε φύγει από το σπίτι.

Η δίκη ξεκίνησε στις 9:30 το πρωί η ακροαματική διαδικασία στη δίκη της 34χρονης κατηγορουμένης μητέρας από την Πάτρα για την απόπειρα δολοφονίας και τη δολοφονία της 9χρονης κόρης τους. Και σήμερα βεβαίως, ο εν διαστάσει σύζυγός της, ο κύριος Μάνος Δασκαλάκης, εξετάζεται από την πλευρά της υπεράσπισης της 34χρονης από τον συνήγορο της, τον κ. Κούγια, ο οποίος τον ρωτά εάν γνωρίζει τα πραγματικά περιστατικά που φέρεται να έχει διαπράξει η κατηγορούμενη.

Με βάση το βούλευμα με το οποίο παραπέμφθηκε σε δίκη ενώπιον του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου της Αθήνας και τον κ. Δασκαλάκη να απαντά ότι «δεν είμαι σε θέση να γνωρίζω πότε, πώς και σε ποιο δωμάτιο του Καραμανδανείου Νοσοκομείου και στη συνέχεια του νοσοκομείου «Αγλαΐα Κυριακού» δόθηκε η κεταμίνη στο παιδί από τη μητέρα του, αλλά γνωρίζω τα όσα αναφέρει το βούλευμα παραπομπής της κατηγορούμενης σε δίκη».

Κατά την έναρξη της διαδικασίας η πρόεδρος του δικαστηρίου ανακοίνωσε ότι ο ένας ενόρκος άνδρας αντικαταστάθηκε από την πρώτη αναπληρωματική ένορκος λόγω προσωπικού του κωλύματος υγείας.

Ρεπορτάζ: Άννα Βλαχοπαναγιώτη

www.ertnews.gr

Διαβάστηκε 85 φορές

Σχετικα Με Εμας

Discovercreta.gr

Οδηγός Πόλης

info(@)discovercreta.gr

Connect With Us

  youtube instagram