Δευτέρα, 20 Μαΐου 2024
Χανιά 09 Μαΐου 2024

Χανιά: Διακρίσεις μαθητών/τριών Μουσικού Σχολείου

Βαθμολογήστε
(0 ψήφοι)

Ο Διευθυντής και ο Σύλλογος διδασκόντων θέλει να συγχαρεί όλους τους μαθητές/τριες του σχολείου μας που συμμετείχαν σε σχολικούς διαγωνισμούς για τις διακρίσεις τους στους τομείς των Γραμμάτων και του Αθλητισμού!

Πιο συγκεκριμένα όλη η εκπαιδευτική κοινότητα συγχαίρει:

Α. Την Κωνσταντίνα Ζερβουδάκη, μαθήτρια της Γ Λυκείου, που κατέκτησε την τρίτη θέση στην τρίτη φάση του 29ου Πανελλήνιου Μαθητικού Διαγωνισμού Αστρονομίας-Αστροφυσικής και προκρίνεται στην επόμενη φάση με σκοπό να διεκδικήσει μια θέση στην τελική ομάδα που θα συμμετάσχει στην 17η Διεθνή Ολυμπιάδα Αστρονομίας-Αστροφυσικής στις 17-24 Αυγούστου στην πόλη Βασούρα της Βραζιλίας

Β. Τον Γαβριήλ Καστρινάκη, μαθητή της Β Λυκείου, που διακρίθηκε στον 40ο σχολικό λογοτεχνικό διαγωνισμό του Συνδέσμου Φιλολόγων Χανίων με το 1ο Βραβείο Πεζού κείμενουμε το διήγημά του «Το βιβλίο της ζωής του»

Γ. Τη Μάρα Κουλαξουζίδου-Φραγκάκη, μαθήτρια της Α Λυκείου, που διακρίθηκε με έπαινο στην κατηγορία Πεζογραφίας με το διήγημά της «Το καθεστώς της σιωπής» και

Δ. Τον Μανόλη Τσούγκαρη, μαθητή της Α Γυμνασίου, που κατέκτησε την πρώτη θέσηστο ομαδικό με την ομάδα του ΟΑ Χανίων στην κατηγορία των Παμπαίδων στο άθλημα της επιτραπέζιας αντισφαίρισης.

The post Χανιά: Διακρίσεις μαθητών/τριών Μουσικού Σχολείου first appeared on Kriti24.gr.

Διαβάστηκε 9 φορές

Σχετικα Με Εμας

Discovercreta.gr

Οδηγός Πόλης

info(@)discovercreta.gr

Connect With Us

  youtube instagram