Δευτέρα, 13 Μαΐου 2024
Χανιά 28 Απριλίου 2024

Κύτταρο Χαλέπας: Συνάντηση με τον πρόεδρο και το γραμματέα του Ερυθρού Σταυρού

Βαθμολογήστε
(0 ψήφοι)

Σε δελτίο Τύπου του Κυττάρου Χαλέπας αναφέρεται:

Μια εξαιρετική συνάντηση πραγματοποιήθηκε στον Ερυθρό Σταυρό ,με τον Πρόεδρο του Συλλόγου κ.Στέλιο Καλαϊτζάκη και την Γραμματέα κ.Κυριακή Ψαρουδάκη ,στα πλαίσια επαφών γνωριμίας και ανταλλαγής ιδεών και απόψεων του Νέου Δ.Σ του Κυττάρου Χαλέπας με φορείς και υπηρεσίες του τόπου μας. Σεμνοί , επικοινωνιακοί και με τεράστιο έργο προσφοράς και αλληλεγγύης στους συνανθρώπους μας ήταν οι οικοδεσπότες μας.

Μας εξέπληξαν θετικά από την αρχή της συζήτησης και διαφάνηκαν ανοικτοί δίαυλοι επικοινωνίας και συνεργασίας μεταξύ των δύο εθελοντικών Συλλόγων.Συμφωνήσαμε στο γεγονός ότι η αλληλεγγύη απαιτεί χρόνο , κόπο, τρόπο και συναίσθημα , αλλά έχοντας σαν κίνητρο την αγάπη,την αποδοχή και την ενσυναίσθηση , μπορείς να κάνεις μικρά θαύματα , όπως αυτά που καταγράφονται εδώ και χρόνια από τα τρία αξιόλογα τμήματα του Ερυθρού Σταυρού Χανίων και τους καταπληκτικούς εθελοντές που τα πλαισιώνουν και τα υποστηρίζουν!!

Είθε το Αναστάσιμο φως να φωτίσει τη ζωή όλων των εθελοντών και να να μας οδηγεί σε μονοπάτια θαλπωρής ,αγάπης, προσφοράς και αποδοχής ,με επίκεντρο τον συνάνθρωπο που δοκιμάζεται από διάφορες καταστάσεις !!!

Το Δ.Σ του Κυττάρου Χαλέπας

The post Κύτταρο Χαλέπας: Συνάντηση με τον πρόεδρο και το γραμματέα του Ερυθρού Σταυρού first appeared on Kriti24.gr.

Διαβάστηκε 9 φορές

Σχετικα Με Εμας

Discovercreta.gr

Οδηγός Πόλης

info(@)discovercreta.gr

Connect With Us

  youtube instagram