Σάββατο, 27 Απριλίου 2024
Χανιά 29 Μαρτίου 2024

Θλίψη στα Χανιά | Απεβίωσε γνωστός δικηγόρος

Βαθμολογήστε
(0 ψήφοι)

Θλίψη έχει προκαλέσει στα Χανιά η είδηση του θανάτου του γνωστού δικηγόρου Ιωάννη Αρετάκη. Ο Ιωάννης Αρετάκης ήταν επίτιμος πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Χανίων.

Η κηδεία του εκλιπόντος θα γίνει το Σάββατο στις 12 το μεσημέρι, στον ιερό ναό Πέτρου και Παύλου στα Χανιά.

Η σορός θα βρίσκεται στο ναό από τις 11 το πρωί.

Το ψήφισμα του Δικηγορικού Συλλόγου Χανίων:

Ο Δικηγορικός Σύλλογος Χανίων με ιδιαίτερη θλίψη αποχαιρετά τον επίτιμο Πρόεδρο του Δικηγορικού Συλλόγου Χανίων, Ιωάννη Αρετάκη του Αδαμαντίου, ο οποίος επί 43 έτη τίμησε τη δικηγορία και το Δικηγορικό Σύλλογο Χανίων.

Ήταν γόνος δικηγορικής οικογένειας, η οποία χάρισε στο Δικηγορικό Σύλλογο Χανίων τέσσερις γενεές δικηγόρων, οι οποίοι τίμησαν και τιμούν τη Δημοκρατία, τη Δικηγορία και τον τόπο μας.
Άσκησε το δικηγορικό λειτούργημα με εντιμότητα, ανιδιοτέλεια και σεβασμό προς τους Λειτουργούς της Δικαιοσύνης και τους συναδέλφους του. Για το λόγο αυτό, έχαιρε εκτίμησης και σεβασμού. Άσκησε επιτυχή δικηγορία, έχοντας εξαιρετική γνώση του Δικαίου, δημοκρατικές αρχές και αξίες και έντονη παρουσία στο πολιτικό και κοινωνικό γίγνεσθαι του τόπου μας.

Ο Δικηγορικός Σύλλογος εκφράζει τις ευχαριστίες του στον εκλιπόντα και συγχρόνως τα θερμά του συλλυπητήρια στην οικογένειά του, και αποφασίζει:

-Να παραστεί στην εξόδιο ακολουθία.
-Να εκφωνηθεί επικήδειος λόγος.
-Να κατατεθεί, αντί στεφάνου, χρηματικό ποσό σε ίδρυμα της πόλης μας.

The post Θλίψη στα Χανιά | Απεβίωσε γνωστός δικηγόρος first appeared on Kriti24.gr.

Διαβάστηκε 12 φορές

Σχετικα Με Εμας

Discovercreta.gr

Οδηγός Πόλης

info(@)discovercreta.gr

Connect With Us

  youtube instagram