Κυριακή, 28 Απριλίου 2024
Χανιά 23 Μαρτίου 2024

Τη συμμετοχή του μουσικού συλλόγου «Ο Χαρίλαος» στη διαμαρτυρία για τους πυλώνες του ΑΔΜΗΕ ζητά ο Χ. Κουκιανάκης

Βαθμολογήστε
(0 ψήφοι)

Με επιστολή του προς τον παραδοσιακό μουσικό σύλλογο Αποκορώνου «Ο Χαρίλαος» ζητάει ο Δήμαρχος Αποκορώνου, Χαράλαμπος Κουκιανάκης την στήριξή τους στην προσπάθεια που καταβάλλεται ενάντια στους υπέργειους πυλώνες υπερυψηλής τάσης του ΑΔΜΗΕ Α.Ε. με την ενεργό συμμετοχή τους και τη μουσική πλαισίωση της δημόσιας συγκέντρωσης διαμαρτυρίας που έχει προγραμματιστεί για την Κυριακή 31 Μαρτίου 2024 και ώρα 17:00 στον αύλειο χώρο του ιδρύματος «Αγία Σοφία» στους Αγίους Πάντες Αποκορώνου.

Η επιστολή αναφέρει:

Αξιότιμοι κύριοι,

Όπως, πιθανότατα, ήδη γνωρίζετε ο Δήμος Αποκορώνου κάνει μια συλλογική προσπάθεια εναντίωσης στη μελέτη περιβαλλοντικών επιπτώσεων ( Μ.Π.Ε.) του έργου διασύνδεσης Χανίων -Δαμάστας με υπέργειους πυλώνες υπερυψηλής τάσης του ΑΔΜΗΕ Α.Ε. όπου μεγάλο μέρος τους προγραμματίζεται να τοποθετηθεί στις Αποκορωνιώτικες Μαδάρες με ότι αυτό συνεπάγεται για τη βιοποικιλότητα που ευδοκιμεί σε αυτές τις περιβαλλοντικά ευαίσθητες περιοχές αλλά και για την υγεία και ποιότητα ζωής των κατοίκων λόγω της πιθανής έκθεσης στην ηλεκτρομαγνητική ακτινοβολία.

Στο πλαίσιο αυτής της προσπάθειας το δημοτικό συμβούλιο του Δήμου αποφάσισε να προχωρήσει σε δημόσια συγκέντρωση διαμαρτυρίας στον αύλειο χώρο του ιδρύματος «Αγία Σοφία» στους Αγίους Πάντες την Κυριακή 31 Μαρτίου 2024 και ώρα 17:00, με σκοπό την επανεξέταση από τους υπεύθυνους του έργου των σχεδίων και την αναζήτηση εναλλακτικών προτάσεων με κύριο γνώμονα την προστασία του περιβάλλοντος και την υγεία των πολιτών.

Ζητούμε, λοιπόν, τη στήριξή σας σε αυτόν τον αγώνα κατά των πυλώνων και την ενεργό συμμετοχή σας στην εν λόγω συγκέντρωση, πλαισιώνοντάς την με τις δικές σας μουσικές νότες.

The post Τη συμμετοχή του μουσικού συλλόγου «Ο Χαρίλαος» στη διαμαρτυρία για τους πυλώνες του ΑΔΜΗΕ ζητά ο Χ. Κουκιανάκης first appeared on Kriti24.gr.

Διαβάστηκε 13 φορές

Σχετικα Με Εμας

Discovercreta.gr

Οδηγός Πόλης

info(@)discovercreta.gr

Connect With Us

  youtube instagram