Σάββατο, 27 Απριλίου 2024
Χανιά 22 Μαρτίου 2024

OAK: 22α Μαρτίου Παγκόσμια Ημέρα Νερού: «Επειδή τίποτα στη ζωή δεν είναι δεδομένο, προσέχουμε, για να έχουμε»

Βαθμολογήστε
(0 ψήφοι)

Με αφορμή τον εορτασμό της «Παγκόσμιας Ημέρας Νερού», ο Διευθύνων Σύμβουλος του Οργανισμού Ανάπτυξης Κρήτης, κ. Άρης Παπαδογιάννης, προχώρησε στην ακόλουθη δήλωση:

«Πιο επίκαιρα από ποτέ, είναι τα μηνύματα της Παγκόσμιας Ημέρας Νερού που εορτάζεται στις 22 Μαρτίου.

Μετά από έναν ακόμη «ξηρό» χειμώνα, οι προβληματισμοί για την επερχόμενη καλοκαιρινή περίοδο, παραμένουν υπαρκτοί, όπως και η «επαγρύπνηση» για την αντιμετώπιση των δυσάρεστων καταστάσεων που προκύπτουν, από την περιορισμένη διαθεσιμότητα.

Η «Παγκόσμια Ημέρα Νερού», έρχεται να μας υπενθυμίσει πόσο σημαντικό είναι το νερό για την ευημερία του ανθρώπου, της κοινωνίας συνολικά αλλά και του ίδιου του περιβάλλοντος και της φύσης.

Το νερό είναι η «ζωοδόχος πηγή» του ανθρώπου αλλά και του κάθε ζωντανού οργανισμού, πολλές φορές όμως, η σημαντικότητα του «αγνοείται» στη λογική του «δεδομένου».

Για μια ακόμη χρονιά, στον Οργανισμό Ανάπτυξης Κρήτης, είμαστε προετοιμασμένοι, στην περίπτωση που κάτι τέτοιο κριθεί σκόπιμο, να λάβουμε όλα τα ενδεδειγμένα «μέτρα», προκειμένου οι διαθέσιμες ποσότητες, να καλύψουν τις αυξημένες ανάγκες, τους «κρίσιμους» καλοκαιρινούς μήνες, κατά τους οποίους η «ζήτηση» στο νησί, πολλαπλασιάζεται.

Επειδή τίποτα στη ζωή δεν είναι δεδομένο, προσέχουμε, για να έχουμε».

The post OAK: 22α Μαρτίου Παγκόσμια Ημέρα Νερού: «Επειδή τίποτα στη ζωή δεν είναι δεδομένο, προσέχουμε, για να έχουμε» first appeared on Kriti24.gr.

Διαβάστηκε 13 φορές

Σχετικα Με Εμας

Discovercreta.gr

Οδηγός Πόλης

info(@)discovercreta.gr

Connect With Us

  youtube instagram