Σάββατο, 18 Μαΐου 2024
Χανιά 10 Ιανουαρίου 2024

Στη συνεδρίαση του ΔΣ Χανίων καταστηματάρχες της δημοτικής αγοράς

Βαθμολογήστε
(0 ψήφοι)

Στη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Χανίων, παρευρέθηκε το απ0όγευμα της Τετάρτης, αντιπροσωπεία καταστηματαρχών της δημοτικής αγοράς.

Οι καταστηματάρχες εξέφρασαν την ανησυχία τους αναφορικά με την πορεία του έργο της δημοτικής αγοράς και την καθυστέρηση στην ολοκλήρωση του.

Ο δήμαρχος Χανίων, Παναγιώτης Σημανδηράκης από την πλευρά του τόνισε ότι είναι σε εξέλιξη η διαδικασία για τη μετάβαση στο νέο ιδιοκτησιακό καθεστώς, της εταιρείας που έχει αναλάβει το έργο.

”Εκτιμώ ότι μέχρι το τέλος της επόμενης εβδομάδας θα γίνει συνάντηση με την εταιρεία,  αναφορικά με την εξέλιξη του έργου. Γνωρίζουμε τι εργασίες υπολείπονται και είμαστε αισιόδοξοι για την πορεία των εργασιών”, τόνισε χαρακτηριστικά ο Δήμαρχος Χανίων. 

Το δεύτερο ζήτημα, που σχετίζεται με την Αρχαιολογία, έχει ξεπεραστεί οριστικά, υπογράμμισε ο κ. Σημανδηράκης, εκφράζοντας την πεποίθηση ότι οι εργασίες θα τρέξουν και θα καλύψουν ένα μέρος από τον χαμένο χρόνο το προηγούμενο διάστημα.

Παράλληλα, επισήμανε ότι η Δημοτική Αρχή έχει αγωνία για το έργο της Δημοτικής Αγοράς, αντιλαμβανόμενη τα προβλήματα που δημιουργεί η καθυστέρηση στην υλοποίηση του έργου, όχι μόνο στους καταστηματάρχες, αλλά γενικότερα στην κοινωνία των Χανίων.

Το επόμενο διάστημα αναμένονται, όπως είπε εξελίξεις για τρία σημαντικά ζητήματα των Χανίων (Δημοτική Αγορά, Ιταλικοί Στρατώνες και φρούριο Ιτζεδίν).

The post Στη συνεδρίαση του ΔΣ Χανίων καταστηματάρχες της δημοτικής αγοράς first appeared on Kriti24.gr.

Διαβάστηκε 31 φορές

Σχετικα Με Εμας

Discovercreta.gr

Οδηγός Πόλης

info(@)discovercreta.gr

Connect With Us

  youtube instagram