Σάββατο, 18 Μαΐου 2024
Χανιά 07 Ιανουαρίου 2024

Χανιά: Συμμετέχουν στο κλείσιμο των σχολείων οι γονείς του Μουσικού Σχολείου

Βαθμολογήστε
(0 ψήφοι)

Από το Δ.Σ του Συλλόγου Γονέων Μουσικού Σχολείου Χανίων, εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση:

Όλοι, γονείς και πολίτες αυτής της πόλης, γνωρίζουμε το μεγάλο και διαχρονικό πρόβλημα σχολικής στέγης που ταλαιπωρεί εμάς και τα παιδιά μας.

Σαν γονείς και μαθητές του Μουσικού σχολείου Χανίων ζούμε καθημερινά την αδιαφορία και τις αδιέξοδες, δήθεν λύσεις των φορέων στο πετσί μας.

Οι λύσεις που προτείνουν είτε με μείωση μαθητών είτε με κατάργηση σχολείων και μετακίνηση των μαθητών σε άλλα, δεν μας βρίσκουν σύμφωνους, για την ακρίβεια μας βρίσκουν κάθετα αντίθετους.

Θεωρούμε σκανδαλώδες, Δήμος με την οικονομική ευρωστία του Δήμου Χανίων να καταφεύγει στις μακροχρόνιες υποσχέσεις για δημιουργία νέων σχολείων, όταν ειδικά βλέπουμε μικρότεροι δήμοι με αρκετά μικρότερους πόρους να λύνουν τα σχολικά προβλήματα των Δημοτών τους άμεσα με δημιουργία νέων και πρωτοποριακών σχολείων .

Και από εμάς καμία κατάργηση σχολείου, καμία μετακίνηση μαθητών. Λύση στα προβλήματα των σχολείων με ΑΜΕΣΗ εξεύρεση/δημιουργία νέων κτιρίων για όλα τα σχολεία και όλους τους μαθητές των Χανίων είτε αυτοί λέγονται μαθητές του Μουσικού είτε μαθητές του Πειραματικού.

Οι γονείς του Μουσικού Σχολείου συμμετέχουμε στο κλείσιμο των σχολείων με κλείσιμο και του δικού μας σχολείου αύριο 08 Ιανουαρίου 2024

 

The post Χανιά: Συμμετέχουν στο κλείσιμο των σχολείων οι γονείς του Μουσικού Σχολείου first appeared on Kriti24.gr.

Διαβάστηκε 33 φορές

Σχετικα Με Εμας

Discovercreta.gr

Οδηγός Πόλης

info(@)discovercreta.gr

Connect With Us

  youtube instagram