Σάββατο, 18 Μαΐου 2024
Χανιά 06 Ιανουαρίου 2024

Θλίψη στα Χανιά | “Έφυγε” από την ζωή o πρώην δήμαρχος Πλατανιά

Βαθμολογήστε
(0 ψήφοι)

Θλίψη έχει σκορπίσει στην κοινωνία των Χανίων η είδηση του θανάτου του Γιάννη Κοτσιφάκη ενός ανθρώπου με μεγάλη πορεία στην αυτοδιοίκηση. Ο Γιάννης Κοτσιφάκης ήταν πρώην Δήμαρχος του Καποδιστριακού Δήμου Πλατανιά, αλλά και Πρόεδρος της Κοινότητας Γερανίου. 

“Συλλυπητήριο μήνυμα Δημάρχου Πλατανιά για την απώλεια του Γιάννη Κοτσιφάκη”

Ο Δήμαρχος Πλατανιά κ. Γιάννης Μαλανδράκης, στο άκουσμα της απώλειας του πρώην Δημάρχου του Καποδιστριακού Δήμου Πλατανιά Γιάννη Κοτσιφάκη, απέστειλε το παρακάτω συλλυπητήριο μήνυμα:

“Ο Γιάννης Κοτσιφακης ήταν ένας ευπατρίδης της Τοπικής Αυτοδιοίκησης. Τόσο στη θητεία του ως Πρόεδρος της Κοινότητας Γερανίου όσο και μετέπειτα ως Δήμαρχος του Καποδιστριακού Δήμου Πλατανιά, υπήρξε πρωτοπόρος, οραματιστής, δημιουργικός, με ήθος, πραότητα κι ευγένεια χαρακτήρα, κερδίζοντας τον σεβασμό και την εκτίμηση φίλων και αντιπάλων. Δάσκαλος στην Τοπική Αυτοδιοίκηση για εμάς τους νεότερους, αφουγκραζόμασταν πάντα τις απόψεις και τις συμβουλές του. Μεγάλη η προσφορά του στον τόπο μας, με σημαντικότερη τη χωροθέτηση του Βιολογικού Καθαρισμού, ενός έργου πνοής για την ευρύτερη περιοχή και την κατασκευή του Δημαρχείου Πλατανιά, στο Γεράνι, που σήμερα στεγάζει τις κεντρικές υπηρεσίες του Δήμου.

Εκφράζουμε τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια, στην οικογένειά του και στους οικείους του…”

The post Θλίψη στα Χανιά | “Έφυγε” από την ζωή o πρώην δήμαρχος Πλατανιά first appeared on Kriti24.gr.

Διαβάστηκε 35 φορές

Σχετικα Με Εμας

Discovercreta.gr

Οδηγός Πόλης

info(@)discovercreta.gr

Connect With Us

  youtube instagram