Σάββατο, 18 Μαΐου 2024
Χανιά 02 Ιανουαρίου 2024

Χανιά: Ο Μ. Καραγιαννάκης νέος Πρόεδρος του ΔΣ Χανίων | φωτο και video

Βαθμολογήστε
(0 ψήφοι)

Σε κλίμα συναίνεσης και ομόφωνα το ΔΣ Χανίων, εξέλεξε το μεσημέρι της Τρίτης το νέο Προεδρείο του σώματος.

Πρόεδρος εξελέγη μετά από πρόταση του Δημάρχου Χανίων Παναγιώτη Σημανδηράκη, ο δημοτικός σύμβουλος της πλειοψηφίας Μανώλης Καραγιαννάκης.

Αντιπρόεδρος από το συνδυασμό της μείζονος αντιπολίτευσης εξελέγη ο Δημοτικός σύμβουλος Μιχάλης Σχοινάς,
Γραμματέας του σώματος εξελέγη ο Δημοτικός Σύμβουλος από το συνδυασμό της Λαϊκής Συσπείρωσης, Μιλτιάδης Κλωνιζάκης.

Στην έναρξη της ειδικής συνεδρίασης και σε σύντομους χαιρετισμούς τους ο Δήμαρχος Χανίων Παναγιώτης Σημανδηράκης και οι επικεφαλής των δημοτικών παρατάξεων, ευχήθηκαν στο σώμα καλή και δημιουργική θητεία.

Ο δήμαρχος Χανίων Παναγιώτης Σημανδηράκης εμφανίστηκε ενωτικός, επισήμανε τη μεγάλη ανανέωση που υπήρξε στη σύνθεση του Δημοτικού Συμβουλίου, καθώς οι μισοί, περίπου, δημοτικοί σύμβουλοι εξελέγησαν για πρώτη φορά, τόνισε ότι την επόμενη πενταετία αναμένεται να γίνουν σημαντικά έργα και παρεμβάσεις που θα αλλάξουν σημαντικά την εικόνα της πόλης και σημείωσε ότι οι διαφορετικές απόψεις θα είναι σεβαστές.

Από την πλευρά της η επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης Κατερίνα Μανιμανάκη υπογράμμισε ότι βασική μέριμνα της δημοτικής της παράταξης θα είναι η υλοποίηση πρωτοβουλιών, δράσεων και έργων προς όφελος του Δήμου και όλων των δημοτών.

Ο επικεφαλής της ελάσσονος αντιπολίτευσης Μπάμπης Λουτσέτης τόνισε ότι η παράταξή του θα είναι δίπλα σε κάθε πρωτοβουλία που θα είναι προς όφελος των πολλών και απέναντι σε κάθε δράση που θα είναι προς όφελος των λίγων.

Mια καλή και δημιουργική θητεία σε όλους, ευχήθηκε ο νεοεκλεγείς πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Χανίων, Μανώλης Καραγιαννάκης.

Ο αντιπρόεδρος Μιχάλης Σχοινάς ευχαρίστησε το Σώμα για την εκλογή του, ενώ ο γραμματέας Μιλτιάδης Κλωνιζάκης τόνισε ότι στόχος όλων είναι να πάμε την πόλη ένα βήμα μπροστά.

Στη συνέχεια με μυστική ψηφοφορία έγινε η εκλογή των μελών της Δημοτικής Επιτροπής.

 

 

 

 

 

 

 

The post Χανιά: Ο Μ. Καραγιαννάκης νέος Πρόεδρος του ΔΣ Χανίων | φωτο και video first appeared on Kriti24.gr.

Διαβάστηκε 27 φορές

Σχετικα Με Εμας

Discovercreta.gr

Οδηγός Πόλης

info(@)discovercreta.gr

Connect With Us

  youtube instagram