Κυριακή, 19 Μαΐου 2024
Χανιά 08 Μαρτίου 2023

Σε απεργιακό κλοιό η χώρα για το δυστύχημα στα Τέμπη | Απεργιακή συγκέντρωση το πρωί στα Χανιά

Βαθμολογήστε
(0 ψήφοι)

Σε 24ωρη απεργία προχωρούν σήμερα, Τετάρτη 8 Μαρτίου 2023, συνδικάτα και εργατικά κέντρα, μετατρέποντας τη στάση εργασίας για την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας σε απεργία, με κύρια αιτήματα να μπει τέρμα στην πολιτική των ιδιωτικοποιήσεων και να αποδοθούν οι πραγματικές ευθύνες για το σιδηροδρομικό δυστύχημα στα Τέμπη.

Η συγκέντρωση στα Χανιά έχει προγραμματιστεί για το πρωί της Πέμπτης στο κέντρο της πόλης, με δεκάδες σωματεία να δηλώνουν συμμετοχή στην απεργιακή κινητοποίηση. 

Στην απεργία μεταξύ άλλων συμμετέχουν το Εργατικό Κέντρο, το Νομαρχιακό Τμήμα της ΑΔΕΔΥ, ο Σύλλογος Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης, η ΕΛΜΕ, το ΠΑΜΕ, η Ενωτική Ομοσπονδία Αγροτικών Συλλόγων, ο Σύλλογος Λογιστών, το ΤΔΚ/ΤΕΕ, τα Σωματεία εστίασης και διανομέων, φοιτητές του Πολυτεχνείου Κρήτης που έχουν προχωρήσει σε διήμερη κατάληψη του Ιδρύματος κ.α.

Στην απεργιακή κινητοποίηση συμμετέχει και η Πανελλήνια Ναυτική Ομοσπονδία (ΠΝΟ), με αποτέλεσμα να υπάρχουν αλλαγές στα δρομολόγια των πλοίων.

Μετά την απεργιακή συγκέντρωση θα ακολουθήσει πορεία στους κεντρικούς δρόμους της πόλης.  

The post Σε απεργιακό κλοιό η χώρα για το δυστύχημα στα Τέμπη | Απεργιακή συγκέντρωση το πρωί στα Χανιά first appeared on Kriti24.gr.

Διαβάστηκε 76 φορές

Σχετικα Με Εμας

Discovercreta.gr

Οδηγός Πόλης

info(@)discovercreta.gr

Connect With Us

  youtube instagram