Κυριακή, 19 Μαΐου 2024
Χανιά 08 Μαρτίου 2023

Χανιά: Μηχανοκίνητη διαμαρτυρία των αγροτών στη Δημοτική Αγορά

Βαθμολογήστε
(0 ψήφοι)

Η Ενωτική Ομοσπονδία Αγροτικών Συλλόγων καλεί σε συγκέντρωση διαμαρτυρίας του αγρότες, στο κέντρο των Χανίων.

Η ανακοίνωση αναλυτικά:

Η Ενωτική Ομοσπονδία Αγροτικών Συλλόγων στηρίζει την απεργιακή κινητοποίηση του Εργατικού κέντρου , των Πρωτοβάθμιων εργατικών σωματείων του Νομού Χανίων. Κάνουμε κάλεσμα σε όλους τους βιοπαλαιστές αγρότες να κατέβουν με τα αγροτικά τους αυτοκίνητα στην Πλατεία Δημοτικής Αγοράς στις 10 π.μ. Ενώνουμε την φωνή μας με όλο τον λαό των Χανίων, την νεολαία, τα παιδιά μας , τους φοιτητές και τους μαθητές ώστε να ακουστεί δυνατά το μήνυμα: «Το έγκλημα στα Τέμπη δεν θα ξεχαστεί! Όλων των νεκρών θα γίνουμε η φωνή!».

Το έγκλημα στα Τέμπη δεν ήρθε από το πουθενά. Εδώ και καιρό οι εργαζόμενοι είχαν προειδοποιήσει για την επικίνδυνη κατάσταση που έχει διαμορφωθεί από την πολιτική «απελευθέρωσης» των μεταφορών, του κατακερματισμού του σιδηρόδρομου και της παράδοσης των κερδοφόρων κομματιών στους επιχειρηματικούς ομίλους για να αποκομίζουν το μέγιστο δυνατό κέρδος. Αυτήν την πολιτική υπηρέτησαν διαχρονικά όλες οι κυβερνήσεις.

Το ίδιο κράτος που εμφανίζεται αναποτελεσματικό όταν είναι να προστατευθούν οι ανθρώπινες ζωές, γίνεται πολύ αποτελεσματικό όταν είναι να βγουν σε πλειστηριασμό χιλιάδες σπίτια εργατικών –λαϊκών οικογενειών, όταν είναι να παραδοθεί η γη στα χέρια των μονοπωλιακών ομίλων, όταν είναι να επιδοτηθούν οι διάφοροι «επενδυτές».Η σύγκρουση με αυτήν την πολιτική αναδεικνύεται πλέον σε ζήτημα ζωής και θανάτου!

Εκφράζουμε τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια στις οικογένειες των θυμάτων .Απαιτούμε την ολόπλευρη στήριξη τους, τόσο σε αυτούς όσο και στους τραυματίες και στις οικογένειες τους. Να μην υπάρξει καμία συγκάλυψη στο προδιαγεγραμμένο έγκλημα!

ΕΝΩΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΦΩΝΗ ΜΑΣ ΜΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΛΑΟ!
ΌΛΟΙ ΜΕ ΤΑ ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΜΑΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΓΟΡΑΣ ΤΕΤΑΡΤΗ 8 ΜΑΡΤΙΟΥ ΣΤΙΣ 10 Π.Μ στην πλατεία Δημοτικής Αγοράς

The post Χανιά: Μηχανοκίνητη διαμαρτυρία των αγροτών στη Δημοτική Αγορά first appeared on Kriti24.gr.

Διαβάστηκε 69 φορές

Σχετικα Με Εμας

Discovercreta.gr

Οδηγός Πόλης

info(@)discovercreta.gr

Connect With Us

  youtube instagram